Bárki, aki akar

Az idei VOLTra igazán mindenki kimehet, ugyanis a mostani felhozatalból bárki megtalálhatja a magának tetsző fellépőket. A kemény metáltól, rocktól kezdve az elektronikus popon át egészen a rapig és a népzenéig minden megtalálható. Tényleg. Minden.

Kezdjük talán rögtön az egyik legkiemelkedőbbel Wiz Khalifával. Ugyanis azt az embert, aki képes összeszedni több, mint másfél milliárd (a cikk írásakor 1 798 798 544) megtekintést pusztán egyetlen számával (See You Again ft. Charlie Puth), joggal hívhatjuk az egyik leghangzatosabb névnek a fesztiválon.

Bár más tekintetből, de hasonlóan erős név a Slayer, akik a 81-es megalakulásuk óta a trash metal műfaj nagyjai között szerepelnek. Gyors és kemény zenéjükről, masszív rajongótáborukról és nem utolsó sorban az élő fellépéseikről híres zenekart még akkor is érdemes megnézni, ha nem is vagyunk a stílus nagy rajongója.

Plusz, még ott az Iron Maiden is, akiktől elég a Fear of the Dark egyik élő felvételét meghallgatni és máris tudja az ember, hogy egy ilyen bandát kár lenne kihagyni! De beszéljen inkább csak a több mint százmillió eladott lemez és az utánozhatatlan élő fellépéseik.

https://www.youtube.com/watch?v=WyqnauwmGz4

Csendben jegyzem meg, már csak azért is érdemes ”elkapni őket” már most mert az ilyen rock legendákkal már könnyen megeshet, hogy jövőre már nem turnéznak L.

A VOLT sokszínűségét az is bizonyítja, hogy az egyik leghíresebb keresztény rock (komoly) banda a Skillet is fellép

Jön még: Ella Eyre, Damien Rice, és még tömérdek külföldi híresség mellett  a hazai kedvencek is: a Quimby, 30Y, Hiperkarma, Wellhello, Irie Maffia, Intim Torna Illegál, sőt Kis Grófó is.

Mindez Sopronban 2016 június 28. és július 2. között a VOLT Fesztiválon!

Tényleg bárkinek!

A teljes program itt.