Funky buli a ZP-ben

Titokzatos sajtótájékoztatóra hívott ma bennünket a Zöld Pardon és a Class FM Közölték a helyszínt, megadták az időpontot, de témát, na azt nem. Gondoltam majd jól bejelentik, hogy ezentúl Class partik lesznek a ZPben, vagy ZP percek a Classon, vagy ilyesmit, szóval nem voltam túl nagy várakozásokkal. Ehhez képest bejelentettek egy jó kis funky bulit június 23-ra, Aloe Blacc és csapata prezentálásában. 

Az első mikrofon természetesen Csiszár Jenőé, aki szokott fellengzős, kissé tudálékos modorában vezeti fel, hogy mennyire jó fej is a Class FM, hogy olyan emberektől játszik zenét, mint Aloe Blacc, akinek az I need dollar című száma  miattuk lett sláger az országban, miattuk kezdte játszani más adó is, mert ha ők nincsenek, akkor lehet bármennyire jó a srác, nálunk alig tud róla valaki. Most meg ha megszólal ez a szám, akkor már szinte unják is az emberek, annyira ismerik.

Helyén kezelve Csiszár önfényezését azt el kell ismerni, hogy tényleg jó dolog, ha egy rádió nem csak pillanat sztárok, vagy öreg bölények koncertjeit támogatják, hanem elhoznak olyan előadókat is, akik a zene minőségi vonalát képviselik.

És, hogy a ZP hogy jön mindehhez? Talán úgy, hogy meg van az a nyári, nyitott, kabriós fílingje, amit a rádió eleve tervezett, már akkor, mikor csak azt tudták, hogy valaki világsztárt akarnak hozni az országba.
Hogy nekünk miért jó, hogy a ZP-ben lesz a koncert? Azért, mert megfizethető jegyárakat ígérnek. Kővári Zsuzsa, ZP tulajdonos, ígérete szerint a jegyek Aloe Blacc és 10-12 tagú bandájának – gondoljatok bele, ennyien fogják élőben nyomni a funky-t!!! –  június 23-ai koncertjére 3.000 forint alatt lesznek. De ha pont 3.000-t kérnének érte, akkor sincs harag, teszem hozzá.

A végén megtudtuk, hogy a banda 2-3 napot tölt majd fővárosunkban, lehet rájuk is vadászni, mint Zuckerbergre, és meghallgattuk a ZP által Aloe Blacc-kel készített meglepetés bejátszást, amit a következő hetekben a Class hullámhosszán jó párszor meghallgathatunk majd, ez nem kérdés. Addig pedig tanuljuk a többi számot is, mert bár I need dollar mindig, de azért van még jó pár nóta, amit érdemes megismerni!

Képek a sajtótájékoztatóról FB oldalunkon.