Szezonzáró fesztivál a Parkban

Kowalsky és a Vega szeptember 22-i, dalbemutató koncertje után szeptember utolsó hetében szezonzáró fesztivál színhelye lesz a Budapest Park. A tovább mögött az idei utolsó hét teljes programját is megtaláljátok!

„A Parkban különleges koncerttel szeretnénk Mindannyitoknak kedveskedni. Végre több számot is meghallgathattok majd élőben a készülő FankaDelivel közös új albumról!!! Szeptember 22-én legalább 4 új szám kerül terítékre!!!!”  – invitálja rajongóit honlapján Kowa a népszerű budapesti szórakozóhelyre.

A nyári szezonzáró koncertsorozat az élő legenda, Deák Bill Gyula fellépésével kezdődik kedden, szeptember 25-én. Másnap a júliusban már nagy sikerrel bemutatkozó The Carbonfools várja népes rajongótáborát a Parkba.

A pécsi  Punnany Massif csütörtökön,  a Vad Fruttik pénteken lép fel, a szombati zárókoncertet pedig az 1994-es szentendrei megalakulása óta folyamatosan változó stílusú elektronikus zenei koncertzenekar, a Brains adja.

A koncert után hajnalig tart szezonzáró buli, a POPARTban ELECTRO ALLSTARS – Brains Afterparty lesz, fellépnek: PALOTAI (Rewind), LUDMILLA (Ayra Records). WONDAWULF (Future Music), JUMODADDY (Irie Maffia), MC COLUMBO, MC ZEEK.

A Nagytánctéren, Dj Daan és Cooky gondoskodik egy felejthetetlen partyról!

INGYENES DIÁKNAPOK A BUDAPEST PARKBAN!

Minden nap más egyetem/főiskola hallgatói jöhetnek be minden aznapi programra INGYEN a Budapest Parkba!

Szerdán a BGF és az Óbudai Egyetem, csütörtökön a BME, BKF, pénteken a PTE, DE, szombaton pedig a SZTE és a Corvinus Egyetem hallgatói bulizhatnak ingyen.

Egy izgalmas játékban az ELTE diákjai elsöprő győzelmet arattak, így ők minden nap ingyen vehetnek rész ebben a szezonban, az összes programon.

Kedvezményes Szezonzáró Fesztiválbértet a Parkban!

Koncertjegy elővételben: 500 Ft.

Koncert napján: 700 Ft.

Hetijegy (( 5 nap) elővételben szept. 24. 24 óráig : 1500 Ft.

Hetijegy (5 napos) szept. 25-től : 1900 Ft.

https://www.facebook.com/parkofficial

Budapest Park app Androidra: http://bit.ly/LyUsVl és

iPhone-ra: http://bit.ly/LyUqNc