5 bemelegítő dal a szombati dEUS koncerthez

Már csak ötöt kell aludni és Budapesten teszi tiszteletét a kultikus belga rockzenekar, a Tom Barman-vezette dEUS. Én a magam részéről már tűkön ülök, és esténként nem jön álom a szememre, így hát egy rövid összeállítással kedveskedek azoknak, akik hasonlóan vannak ezzel. Akik esetleg lemaradnak a koncertről azoknak:

1. Együttérzésünk, majd lesz beszámoló természetesen.
2. Ne búsuljanak, a Szigeten lesz lehetőség pótolni.
Akik pedig ott lesznek, azoknak: enjoy the music!

1. Ghost: Az új lemez legjobb száma, és mivel a Keep You Close-t turnéztatják a srácok, tuti, hogy el fog hangozni szombat este. Azért a klippet a ne mutogasd meg az utca végén lakó pap bácsinak! (Keep You Close)

2. Roses:Tegye fel a kezét, aki még nem hallgatta ezt a dalt részegen egy nagy csalódás után. Én sajnos már többször is… Vigyázat, a klipben nem Kiss Tibi dublőre, hanem Tom Barman szerepel! (In A Bar, Under The Sea)

3. Instant Street: Ez a dal már számtalan filmsorozat/mosópor reklám zenéje volt, és viszonylag kevesen tudják, hogy a dEUS nevéhez fűződik. Pedig így van, és nem véletlen az ilyen mértékű nyilvánosság, nagyon szép dalról van szó. (The Ideal Crash)

4. Suds & Soda: Ez a dal a dEUS koncertek kötelező eleme. Hogy miért, azt alább hallhatjátok… (Worst Case Scenario)

5. 7 Days, 7 Week: Az előző, Pocket Revolution című lemez legjobb dala. Nem az a fej leszakítós, de reggel ébredés után csodákra képes!

No, akkor szombaton találkozunk!A koncert ajánlója: https://fesztblog.huhttp://feszt.blog.hu/media/image/201202/ Béke!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Soha ne mondd, hogy soha ! – dEUS koncert az A38 hajón 2012.03.03-án... A legendás belga rock zenekar első hazai klubkoncertjéig még pontosan  113-at kell aludni. Akkor mégis mi az oka, hogy máris felhívjuk a figyelmet eme rendhagyó eseményre? Mert körülbelül 7-et kell aludni, és már el is fog fogyni az összes jegy. Mi s...
Zavarba ejtő profizmus és az isteni szikra – Wattican Punk Ballet + ... Mit is írhat a sokat látott újságíró és zenebuzi, amikor egy koncert után olyan érzés fogja el, hogy legszívesebben megkeresné a szervezőket, és mint egy óvódás, a kabátujjukat rángatva ordítaná, hogy „még-még sok ilyet!!! „? Velem valami hasonló tör...
Vissza a jövőbe – vagy előre A dEUS-ra dupla csapatunk két részletben érkezik meg, a színpadi pakolás-átszerelés ideje alatt az embereket bámulva így bőven van idő töprengeni, hogy vajon mennyien lesznek? Negyedóra alatt kiderül, hogy elég sokan választják kora esti koncertopció...