Goodfellaz Underground All Starz IV.

A minőségi magyar hiphopot kedvelő emberek is megnyugodhatnak, 2010-ben sem maradunk Goodfellaz rendezvények nélkül. A negyedik Underground All Starz hangversenyre ismét sikerült a hazai hiphop-szcéna legjobbjait elhívni, ami ezúttal új helyszínen, a közkedvelt Dürer kertben kerül megrendezésre. Ha akarsz egy jó estét magadnak, akkor ott a helyed!

Igen, jól olvastad. Kiváló este lesz ez, amiről a hazai hiphop olyan nagyágyúi gondoskodnak majd, mint a Kriminal Beats két alappillére Bankos és Nospa, vagy a hiphop.hu Zenedíj gálán a közönség és a zsűri által legjobb szóló előadónak választott (és emellett 2009 legjobb albumát is elkészítő) Funktasztikus. Mellettük mikrofont ragad még Bobakrome és Saiid a Wacuumtól, Busa az Irie Maffia/Zuboly/kitudjamégmiminden MC-je, Suppah (Hátshow Sor) és Tirpa, a Scarcity Budapestből.

Persze a lemezjátszók sem maradnak üresen, hiszen a Goodfellaz dj-i, Frequent és Rocksteady mellett azon ritka alkalmak egyike lesz ez az este, amikor a nagyközönség által főleg MC-ként ismert Saiid is tolni fogja a kontentot. Érdemes lesz odafülelni, bizton állíthatjuk.

A belépőt nem sújtotta áremelés, maradt 800 birodalmi forint, mint a korábbi rendezvényeken. Megmaradt a Goodfellaz azon jó szokása is, hogy korhatáros a buli, így csak a 16 évesnél idősebb hiphoprajongók mehetnek be a Dürerbe. Reméljük, ezt a biztonságiak is így gondolják majd.

Mi: GOODFELLAZ UNDERGROUND ALL STARZ IV.
Hol:
Dürer Kert /Ajtósi Dürer sor 19./
Mikor:
2010.01.22.
Mennyi: Belépő:800HUF
Korhatár: 16+

Fellépők:
Bankos /Kriminal Music/
Bobakrome /Wacuum Airs/
Busa /Irie Maffia/
Funktasztikus /Megteszi/Kompany/
Saiid /AKPH/
Nospa /Nks, Kriminal/
Suppah /Hatshow Sor/
Tirpa /Kilakikitt, Scbp/

Dj-k:
Frequent /Goodfellaz, Akph/
Rocksteady /Goodfellaz, Beat Dis, Memo Rec./
Saiid /Akph, Goodfellaz/