Est Music bemutatja: Larry Hangman és a Compact Disco

2010. január 9. szombat 22:00h
Budapest, Mappa Club (volt Trafó Bár)

Est Music bemutatja:
Larry Hangman
Compact Disco

Ha túl vagy a szilveszteri after partyn, ha elmúlt a zsibbadás, kezdd el végre a 2010-es évet! Kerülj hangulatba, legyen tiéd a ház! A Mappában a Larry Hangman és a Compact Disco villanyoz fel.

Mindkét formáció az elektronikában éli ki magát, csak míg a Compact Disco angolul teszi ezt, addig a Larry Hangman ékes anyanyelvünkön farigcsál ironikus, vagy épp gunyoros társadalmi gyorsjelentéseket rólunk, nekünk.

A Compact Discót Pál Gábor (korábban Toy Division és Brownfield), Lotfi „Begi” Behnam (a Collins és Behnam DJ páros egyik fele) na és a Megasztárból, vagy épp a Brownfieldből ismerős Walkó Csaba gründolták össze. A novemberben megjelent debütáló, Stereoid című anyagon intelligens electropopot találunk.

Emlékszel még a szegény milliárdos olajmágnások szomorú hétköznapi megpróbáltatásait megragadó módon ábrázoló Dallas című tévéfilm főgonoszára, Jockey-ra? Kicsit sem? Sebaj. A főmuftit alakító Larry Hagman színész nevét kölcsönző és kiforgató Larry Hangman, annál inkább beléd épül majd. Kanász Dusán és Tisch Bálint tandemje a honi alter hagyományokat indie-vel és elektronikával gyúrja át és állít görbe tükröt elénk.

Web:
http://www.myspace.com/compact.disco
http://www.myspace.com/larryhangman