Játszanál egyet Anastaciáért?

Az ugye mindenki számára egyértelmű volt 2000 tájékán, hogy Tina Turner mint előadó már nem húzza sokáig. Így a menedzsment azt találta ki, hogy kerestek egy húszéves fehér csajt, aki elviszi az arcot, és a színpad mögött egy csilivili kis szobában Tina tovább énekelhetett aranyszínű miniruhában. Hát ez a csaj volt Anastacia, aki már első, Not That Kind c. lemezét is rengeteg példányban adta el, és minden díjat besöpört érte hápogva éneklés kategóriában. Később aztán elkezdtek jobb zenéket írni neki, ami talán a 2005-ös, Ben Moody-val közösen felvett Fantastic Four-betétdalban, a kiváló ‘Everything Burns’ c.-ben csúcsosodott ki.

Anastacia a mellrák elleni kampányok és alapítványi munka után tavaly új lemezt is megjelentetett, ennek a turnéján láthatjuk Budapesten 2009. szeptember 6-án (vasárnap) este 8-tól a SYMA-csarnokban. Előtte Noémi Virág lép színpadra, a valamikori Neotones zenekarból, aki egyébként szintén mostanában jött ki saját lemezzel, Mindennapok címen, erről máris szétjátszották az egyik számot a zenetévék, a hölgyet meg Viva Cometre is jelölték. Úgy tűnik tehát, az énekes csaj-koncentráció jelentős lesz a SYMA-ban szeptember 6-án, és mivel BWG-től már tudjuk, hogy az énekes csajok a művészet szinte egyetlen olyan területe, ahol tényleg számít, ki beszél és ki énekel, feltétlenül meg kell ezt nézzük.

Anastacia egyébként nem tétlenkedett eddig sem a nyáron: fellépett a Duran Durannal, a Simply Reddel, sőt, Elton John is meghívta énekelni Olaszországban; Barcelonában és Grazban meg musicalsztár édesanyjával adott elő néhány dalt közösen. A koncertre a szokásos ülő- és állóhelyeken kívül kiemelt állóhelyek, valamint VIP-ülőhelyek is kaphatók, utóbbi korlátlan étel-és italfogyasztással.

Állóhely:    9.990 Ft
Kiemelt állóhely:   12.990 Ft
Ülőhelyek:    10.990 – 12.990 Ft
VIP ülőhelyek vendéglátással:  22.990 Ft

Jegyvásárlás: országszerte a Ticketportal hálózatában, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Elvinnéd rá a csajodat/pasidat? Egyszerűen csak válaszold meg helyesen a következő kérdést e-mailben a jatek@freeblog.hu címre augusztus 13. és szeptember 3. között, és ha a sorsoláson szerencsés vagy, tiéd lehet az 5 páros jegy egyike.

Melyik amerikai városban született a stílusába soulos elemeket is előszeretettel beépítő énekesnő?

1. New Orleans

2. Chicago

3. Seattle

E-mailben add meg a teljes nevedet!
Sorsolás szeptember 4-én, a nyerteseket e-mailben értesítjük.