Fesztivált a fa alá!

Ha karácsony, akkor fesztivál. Bár az előző kijelentés nem a megdönthetetlen igazságok kategóriáját bővíti, mindenképpen feloldja a mondat rejtélyességét a Szegedi Ifjúsági Napok ünnepi ajándékötlete, ami nem más, mint a hazai fesztiválpaletta első ökotudatos fesztiválja, a SZIN.

Karácsonyi ajándék gyanánt bizonyára különlegességnek számít egy fesztivál, még ha azt – nyár és hangulat híján – jegy formájában kapják is meg a lelkes érdeklődők. Merthogy a szervezők az idei évben először, limitált példányszámban, jövő évi bérleteket „dobnak piacra”. Ezek december 24-ig vásárolhatók meg a Ticketportal országos hálózatában, így aki az utolsó napokra hagyja az ötletelést, ajándékok utáni kutatást, az is bátran fordulhat a „fesztiválos mentőövhöz”.

Ami még jobb választásnak tűnik, ha figyelembe vesszük, hogy a jövő évre szól, de az árak ideiek, így 10 500 Ft-ért lehet hozzájutni számos koncertélményhez, Tisza-parthoz, színházhoz, sporthoz…

A szervezők a programokat folyamatosan állítják össze, annyit azonban elárultak, hogy a 2008-ban megkezdett ökotudatos koncepciót, a pozitív tapasztalatokra és visszajelzésekre való tekintettel, jövőre is folytatják és újabb elemekkel bővítik is.

2 thoughts on “Fesztivált a fa alá!

  1. Roll

    Tisztelt Szervezők!
    Mikortól lehet a SZIN-re bérleteket vásárolni? Mennyibe fog kerülni?
    Mikor lehet tudomást szerezni az idei fellépőkről, programokról?
    Addig is sok sikert az előkészületekhez!!!

Comments are closed.