Kedvezményes SZIN-bérlet a tanároknak is

Első körben két nagy nemzetközi névvel rukkolt elő a 2023-as Szegedi Ifjúsági Napok. A napokban jelzett vissza a szervezők meghívására a „7 years” című slágerével a semmiből a világsztárságba katapultáló zenekar és a közönségkedvenc DJ is, így Lukas Graham és Timmy Trumpet koncert már biztosan várja a fesztiválra látogatókat.

kép: SZMSZ

A bejelentéssekkell együtt egy gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.

Egyenlőre két nemzetközi sztárt jelentett be a Szegedi Ifjúsági Napok, a fesztiválévad nyárzáró eseménye. Eszerint jövőre a Tisza-parti városba érkezik majd a nemzetközi zenei életbe 2016-ban hatalmas sikerrel berobbanó Lukas Graham zenekar.

Hét platinalemezt érő és három Grammy-jelölt „7 Years” című slágerüket mára világszerte több mint 3 milliárdszor streameltek.  Lukas Graham legfrissebb albuma idén érkezik, amit itthon először a SZIN-en hallhatunk élőben.

Timmy Trumpet magyar fesztiválos bakancslistájáról a SZIN fellépés eddig még hiányzott, de jövőre ez is teljesül. Az ausztrál house DJ-producer, akinek egyik ismertetőjegye az élőben gyakran előbukkanó trombitája, megunhatatlan a hazai közönség számára.

A trombitazsonglőr az egyik „legrobbanékonyabb előadó” napjaink zenei szcénájában, hatalmas bulik jelzik útját. A végtelenül laza és barátságos srác – akit erős szál köt ma már Magyarországhoz – ezúttal a SZIN közönségét igyekszik meghódítani, bizonyára jó eredménnyel.

Az amúgy is az egyik legzsebbarátabb hazai fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői úgy döntöttek, hogy jövő évre nem csak a diákoknak nyújtanak kedvezményes lehetőséget bejutni a rendezvényre, de a tanároknak is igyekeznek segíteni ebben.

„Egy gesztus értékű akcióval szeretnénk kifejezni együttérzésünket az „oktatás kulcsszereplőivel”

– mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője.

„Eszerint mostantól – az év végéig – a tavalyi áron hirdetjük meg a diákbérletet és ezzel az engedménnyel immár a tanárok is élhetnek”

– tette hozzá a főszervező.