Beatroot Folks – céklanépek a Merlinben

Koncerttel és lemezes muzsikával örvendeztet november 15-én az AllNightBreakz és a Hypnosis szervezőgárdája: Folkfree koncert, Fine Cut Bodies live act, VidaL-Marka-Grasshop-Jinx a színpadon!

A céklanépek a hagyományokból ismert gyógymuzsika pergetők: mézmelódiákat kennek a kedves hölgyek fülcimpájára és veretes hangzatokkal erősítik a férfilelket.  A legkedveltebb rokonságuk szép, piros színű surranókkal, díszes kalpagokkal hívják fel magukra a figyelmet. A Folkfree bandája drum and basst, breakbeatet és tradícionális magyar népzenét kever szépen szóló dalokba.  Nyáron meg a Freestylers-ből ismert MC-kkel, SirReal-lel és K.W. Arms-szal járták be a fesztiválokat. Fine Cut Bodies a Chi Recordings mozgatórugója, élőben roppant elektronikus: fidget- és tech house-t, glitch hopot, breaks-et adagol a tipikusan rá jellemző bolondos hangulatban. Céklanépek a DJ-zést kedvelő vidékekről is sorjáznak: Allnightbreakz és Hypnosis tagok és a bárban Waxman-Sanyi-Mada hármasa hurcolják a Merlinig a lemezpakkot, benne kellemes plasztikmanna. Tört ritmus lesz itt, de most másképp.

Időpont: 2008. november 15. 21.00

Helyszín: Merlin, 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.

Jegyár: Lányoknak 22.00 óráig ingyenes, 1000 Ft csak a helyszínen! A Merlin klub belépője a Merlin Színház egy-egy előadására 50%-os kedvezményt biztosít! És fordítva!