Ösztrosokk a Revansban!

Ösztrosokk a Revansban november 29-én!

Dessewffy utca 44. Az Oktogon és a Nyugati között, pár lépésre a körúttól. Ha éjfél előtt érkezel, 1000 Ft-ért bejutsz (utána 1200 Ft). Belépés után indul a varázs: bőrkanapék, függönyös szobák, csilláros, díszes mennyezet, kifutó és tánctér, bárpult itt és ott, bújós, beszélgetős, ismerkedős, táncolós terek. Elegáns környezethez elegáns öltözet dukál, így a kód: vörös és fekete. Ebben a kódban indulsz felderítésre. Karaoke a függöny mögött, ösztro-tánc a kifutó körül, éjfélig a bákárdikóla 700-ért a pultoknál. Belehuppansz a bőrfotelbe kint, vagy nézelődsz a tánctéren, a sejtelmes karaoke szobában. Aztán eljön az éjfél, és elindul útjára a gyönyör: erotikus show leszbikusoknak. Megnézed, mert ilyet úgyis ritkán látsz! A műsor utáni majd’ négy órában pedig betáncolod, beénekled a színes-fényes tereket; iszogatsz, beszélgetsz az élet dolgairól, a műsorról, vagy ismerkedsz a többi vörös és feketével, amíg csak a zene szól.

Hát ez lesz 2008. november 29-én, szombaton, 22.00 és 04.00 között a Revansban, ahová ezúttal csak nők léphetnek be a jól bevált ösztro-hagyományt követve.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a Revans befogadóképessége 300 főre korlátozódik, így érdemes hamar érkezni!

Valamint kérünk minden ösztrosokkolót, hogy az ELEGÁNS HELYET tisztelje meg KULTURÁLT VISELKEDÉSSEL, és az „ereszd el a hajam” akciókat a Revanson kívül bonyolítsa le!

További információk és bulitippek:
www.osztrosokk.hu