Más(odik)nap

Az első naphoz hasonlóan vághatott neki a BalaTONE második napjának,

aki a helyszínen maradt. Reggel 8-tól már képtelenség megmaradni az
amúgy full árnyékban levő sátrakban is, legjobb megoldás, ha az előző
napi ereszd el a hajamat a parton piheni ki az ember lánya/fia.

Nem tudom, hogy a Kispálnak vagy az Asian Dub Foundationnek vagy egy 3. fellépőnek sikerült-e megnövelni a fesztiválozók számát, mindenesetre éjszaka komoly megpróbáltatást okozott visszatalálni a sátrunkhoz, addig ugyanis a kempingnek az a része aligha volt telítve, aztán éjszakára elérte azt a szintet, hogy jóformán ki lehetett volna tenni a megtelt táblát.

A nagyszínpadon a No Thanx kezdett, a tizen kevés éves lányok legnagyobb és a húszon túli fiúk legkisebb örömére, bár az ő véleményük akkor is egyezett az együttessel: no thanx, vagyis: nem, köszi.

Utánuk jött Jamie Winchester és Hrutka Róbert, akik annak a kevés embernek, akik tudják, mennyire jó zenét is csinálnak a srácok, nagyon jó koncertet nyomtak.

Őket követte a Kispál és a borz. Lovasi nem koncert, hanem lemezminőségre törekedvén többször is leállította a koncertet.

Az utsó fellépő az Asian Dub Foundation volt, le a kalappal az énekesek előtt, a „koszonom” nagyon ment nekik, viszont a Zánka szó már kevésbé, így Zánka átkeresztelődött Zánkóvá – bocsánatos bűn. Élmény volt látni az egyszerre ugráló embereket, nagy bulit csinált az A.D.F. .

„Kötelező házifeladatként” megkaptam, hogy a Subscribe-ról is ejtsek szót. Most hallottam őket először, a véleményem inkább pozitív, mint negatív. Nem tudtam eldönteni, hogy a színpadon zúzó-headbangelő srácok, avagy a színpad előtt felfújható gitárt nyúzó ember volt-e keményebb. Bár asszem nyert a zenekar, főleg, amiért headbangelve úgy néztek ki a rasta fiúk, mintha épp felszállni készülnének.

A mai, 21-i program sem ígérkezik rossznak, úgyhogy kedves otthon ülő, magatokkal mit kezdeni nem tudók, gyertek Zánkára, ja, bocs, Zánkóra, egy utolsót BalaTONE-olni.

6 thoughts on “Más(odik)nap

  1. Katicavirág

    na haliho!
    jo volt erre a blogra rátalálni így közeledve a holnap felé ugyanis nosztalgiázni mindig jó! 21-e. a legjobb nap volt =) 30Y.. sorry emberek de 17 évesen simán besétáltam Cafe szinpadhoz =) jupii
    A.D.F… hatttalmas élmény. hey Zánkóó are you ready to jump? yess of course pedig addigra már minden porcikám fájt =)
    remélem jövőre is lesz Balatone, színesebb.hosszabb.kicsit hűvösebb 😉
    hálás köszi ezért a blogért 😀

  2. Én köszi a kommentet,nomeg a „főnökúrnak” a lehetőséget! 🙂 én is nagyon remélem,hogy lesz Zánkóóó jövőre,Katicavirég,a javaslataid osztom 🙂 reméljük,a szervezők,nomeg az időjárás is 😉

  3. zsupsz,bocsi,az nem Katicavirég,hanem virág…így fél egykor tán elnézhető 🙂

  4. Katicavirág

    Hali! óh már ketten vagyunk=)az időjárás ha nem is lesz 30fok alatt azért a szervezőkben remélem nyomott hagytam és majd 18 éves fejjel nem kell attól rettegnem hogy lebukok a Cafeban =) nyelvbotlás el van nézve főleg így fél egykor=)

  5. egyébként..asszem ezen a napon volt egy fotós aki nagyon rám szállt . vagy 10-szer villantotta szemembe a vakut. de ezeket a képeket sehol se találom =( valaki tudna segíteni? léééciiii

  6. Szia!Az antropos.hu-n vannak képek,legalábbis voltak.Nézz körül ott,hátha megleled a képeid!:)

Comments are closed.