Turnéval tér vissza a Die Antwoord, Budapesten is fellépnek

A Die Antwoord hosszú szünetet tartott a világ körüli turnézásban, hogy ismét a zenére és a művészetre koncentrálhasson. Eljött az idő és a Die Antwoord bejelenti a REANIMATION turnét, amely keretében a dél-afrikai duó 2024. április 12-én újra Budapesten lép fel, a Barba Negra Red Stage-en.

die antwoord budapest koncert
kép: africasacountry.com

Ninja így nyilatkozott az elmúlt időszakról:

„Olyan sokáig dolgoztunk privátban, hogy néhányan azt hitték, meghaltunk!” 

-¥o-Landi pedig hozzáteszi:

„Ezért döntöttünk úgy, hogy az új EU / UK turnénknak a DIE ANTWOORD, REANIMATED nevet adjuk!”

Ez azonban nemcsak néhány élő show-t jelent, ahol ismét rájöhet a közönség, hogy az olyan dalok, mint az I Fink U Freeky, a Baby’s On Fire vagy az Ugly Boy hihetetlenül agybombázó rave- rap durranások.

Ezzel egy időben a zenekar kiadott egy trailert is új dokumentumfilmjükhöz, amely a ZEF The Story of Die Antwoord címet viseli. A film producere és rendezője a dél-afrikai filmes, Jon Day. A filmben szereplő művészeti alkotásokat a dél-afrikai művész Roger Ballen készítette, akinek munkái meghatározó hatással voltak a korai videók és lemezek esztétikájára. A dokumentumfilm narrátora Ninja és ¥o-Landi közös lánya, Sixteen Jones. A Die Antwoord a hatodik albumukat is belebegtette: a címe UIT DE HEMEL GEVALLEN lesz, és 2024-ben jelenik meg.

die antwoord budapest 2024

A fantasztikus dél-afrikai duó hatodik fellépésével tér vissza Magyarországra, a Die Antwoord élőben 2024. április 12-én a Barba Negra Red Stage-en!

Jegyek a Die Antwoord budapesti koncertjére már kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.