TOP 5 Őszi Zenei Fesztivál Budapesten

Hajlamosak vagyunk a fesztiválszezont augusztus végéig értelmezni, pedig a magyar fesztiválok még ősszel is kitartanak. Összegyüjtöttünk néhány rendezvényt, amelyek majd igazán megmozgatják a fővárost!

bónusz fesztivál 2023
kép: Bónusz Electrnoic Music Festival FB

Budapest Showcase Hub – BUSH

Ismét, immáron 8. alkalommal kerül megrendezésre a Közép- és kelet-európai érdekes produkciókat felvonultató fesztivál, amely a koncerteken túl workshopokkal és szakmai beszélgetésekkel is színesíti az őszi programpalettát november elején 6 helyszínen. Neves hazai fellépők mellet, mint pl. a Carson Coma, LAZARVS vagy a The Devil’s Trade több nemzetközi zenésszel és stílussal is találkozhatunk.

BUSH Budapest Showcase Hub
kép: jegy.hu

👥 Fellépők: Carson Coma, LAZARVS, Stimming, The Devil’s Trade, Jakub Zytecki, Sisi, Freakin’ Disco, makrohang, XCES ,Klawo, Elephants From Neptune, Lenny, Arleta, Duckshell, Call Me Unique, Duo Ruut, Daniel Santiago, Daniel Ban, TDK és még sokan mások.
📅 Időpont: november 2-4.
📍 Helyszín: Akvárium Klub, Rumbach Zsinagóga, Turbina, Központ, Gödör, Black Hall

Facebook-esemény
Jegyek


BÓNUSZ Electronic Music Festival 2023

Nemcsak október, de az ősz egyik legnagyobb durranásának ígérkezik az idei BÓNUSZ. A kétnaposra duzzadó fesztivál a szcéna olyan nagyágyúit látta már vendégül, mint Adam Beyer, Carl Cox, Richie Hawtin, Nina Kraviz vagy Ferry Corsten és nevekből idén sem lesz hiány! Az olyan ismerős arcok mellett, mint Hernan Cattaneo, DJ Rush vagy Chris Liebing, Worakls az idei budai várban tartott bulija után orkesztrával tér vissza Budapestre, de ugyancsak a lejátszók mögött láthatjuk/hallhatjuk Kobosil-t, Ben Klock-ot, Daria Kolosova-t, Len Faki-t, Sam Paganini-t vagy a FJAAK-ot. Ha valakinek még ez sem elég indok, a szervezők egy minden eddiginél látványosabb show-val készülnek, többek közt Budapest legnagyobb ledscreen-jét is elhozzák a Hungexpo-ba.

👥 Fellépők: Worakls Orchestra, Hernan Cattaneo, Ben Klock, Chris Liebing, Kobosil, Len Faki, Sam Paganini, DJ Rush, FJAAK, Perc, Lokier, Daria Kolosova, Jonathan Kaspar, Hot X, Yotto, Metha, SanFranciscoBeat, Mateo & Spirit és még sokan mások
📅 Időpont: október 13. & 14.
📍 Helyszín: Hungexpo

Facebook-esemény
Jegyek


Reflektor Fesztivál 2023

A 2022-es Reflektor Fesztivál után idén egy napra és a Dürer falai közé költözik be a tavaly számtalan érdekes és sokszínű stílust felvonultató fesztivál. Az idei fellépősorban a Shame már biztos résztvevő, de érdemes nyitott szemmel járni, mert biztosra vehető még több izgalmas produkció.

👥 Fellépők: Shame, TBA
📅 Időpont: november 16.
📍 Helyszín: Dürer Kert

Facebook-esemény
Jegyek


UH Fest

Közel egy hétig látja el zenei csemegével Budapest különböző helyszíneit az UH Fest. A zenei kalandozást és elmélyülést 2001 óta szállító fesztivál idén is bátran merít a legkülönbözőbb underground stílusokból az ambienttől kezdve a kísérleti jazzen át a folk legkülönbözőbb kombinációáig.

kép: UH Fest FB

👥 Fellépők: Maria W Horn & Sara Parkman present Funeral Folk, Phew, Heinali/Labus/Mohácsi, Primteori #A++/¤, M. Takara & Carla Boregas, La Téne, Nze Nze, Új Bála, Rien Virgule, أحمد [Ahmed], Dreamgirls, Maja Osojnik, swanasa, Nourani/Porteleki/Kristóf és még sokan mások.
📅 Időpont: október 2.-8.
📍 Helyszín: Lumen, Gólya, Turbina, Három Holló, Francia Intézet, Trafó

Facebook-esemény
Jegyek


Isolation Budapest 2023

A tavalyi év után idén is egy napos zenei elvonulásra hív az Akvárium a világ és a főváros mindennapos zajai elől. A nemzetközi fellépősorban találni olyan neveket, mint Nick Hakim, Wu-Lu, Coucou Chloe vagy Danz CM, aki tavaly a TV Girl előzenekaraként jött Budapestre, míg hazai előadók közül két olyan fellépőt is láthatunk, akik az idei La Boum fesztiválon is tiszteletüket tették, nevezetesen konkoi és a WAVY csapata, de a DARĀGE is jelen lesz.

👥 Fellépők: Nick Hakim, Wu-Lu, Coucou Chloe, Cosmo Pyke, Pedro Alves Sousa “Má Estrela”, Pom Poko, Panchiko, Danz CM fka Computer Magic, Iguana Death Cult, Chubby and the Gang, Casper Clausen, konkoi, Balla Gergely, The Night Of The Vampire
📅 Időpont: október 14.
📍 Helyszín: Akvárium Klub

Facebook-esemény
Jegyek