Apparat a Müpában

A 28. CAFe Budapest számos érdekes programmal kecsegtet mindenki számára, viszont vitathatatlan, hogy közülük az egyik legérdekesebbnek a német elektronikus zene egyik multitálentumának, Apparat müpás vonós, fúvós, ambientes estje ígérkezik. 

forrás: MüPa

Ha Sascha Ring neve nem is, de hangzásvilága már annál inkább csenghet ismerősen azok számára, akik szembetalálkoztak már a Moderat nevű formációval (, melnyek nem mellesleg további két tagját az a Modeselekor alkotta, akik két hete jártak Budapesten a Telekom Electronic Beats fesztivál alkalmából).

https://www.youtube.com/watch?v=NOol5V4Tlk8

Nem véletlen a múlt idő használata, ugyanis a német zenészek útja 2017-ben különvált, ám ahogy Sacha fogalmazott: „az Apparattal már nem kell ilyesmire törekednem. Nem kell pophimnuszokat írnom, hanem nyugodtan elmélyedhetek a részletekben és a struktúrákban”.

Ennek eredményeként született meg idén tavasszal az LP5-re keresztelt lemeze, melyet egy nem szokványos köntösben tálalva járja körbe Europát, így a CAFe Budapestnek, a MüPának és a Selected Soundnak köszönthetően Budapestet is útbaejtve. 

A látványos és izgalmas zenei utazásra jegyek igencsak korlátozott számban, de még kaphatók.

Apparat – CAFé Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál