Chelou lemezbemutatójával ünnepel kedden az A38

Eltelt egy év és ez egyúttal azt is jelenti, hogy egy évvel az A38 is idősebb lett. A tavalyi nagyszabású szülihét után most csupán egy napot szentelnek fennállásuk tizenhatodik évének megünneplésére. Ám olyasvalaki fog fellépni, aki bár ismerős lehet a hazai közönség számára, de a nevét látva garantált az izgalmakkal teli zenei élmény.

forrás: berlin.de

Chelou nem-mindennapisága már elsőre kitűnik, ugyanis művészneve a ‘gyanús’ szó francia megfelelője. Egy vele készült interjúban ezt nem feltétlenül indokolta meg, viszont ars poeticáját kifejtette: számára a zene az elsődleges, nem pedig a körítés.

A 2014-ben megjelent The Quiet EP azonos című számával hívta fel magára a figyelmet, ezt követte egy évvel később a Mothership-re keresztelt EP, amin olyan alkotások is vannak, mint a Telstar vagy a You’re So Good.

A tényleges áttörés viszont 2016-ban érte, a közel 8 milliós megtekintéssel bíró Halfway to Nowhere által, amit már rádiók játszottak. Ehhez hasonlót csak a december elején megejelent Out Of Sight tudott produkálni a maga 2 milliójával. És ha már szó esett a közelmúltról, tegnap előtt jelent meg első lemeze, melyet a magyar közönség az elsők közt hallhat.

Chelou másfél éven belül harmadjára érkezik Budapestre; elsőként pont a hajón volt még ’17 októberében, legutóbb pedig a Szigeten találkoztunk vele a Music Box-ban. Eddigi 2 koncertjén tapasztaltak alapján, pedig bátran ajánljuk mindenki figyelmébe.

A38 Birthday Bash: Chelou (UK)

One thought on “Chelou lemezbemutatójával ünnepel kedden az A38

Comments are closed.