Kolorádó 2018: Line-Up Vol.2

A magyar fesztiválpaletta kétégtelenül egyik legüdébb színfoltja a Kolorádó Fesztivál. Idén már harmadjára, hogy a budai hegyekben elterülő Adyligeti Cserkészpark erdeje megtelik emberi (jobban mondva fesztiválozói) élettel, idén június 13. és 16. között. Nemrégiben az angol Guardian is foglalkozott a feszttel; a 10 kevésbé ismert, de mégis figyelemre méltó európai kisfesztivál listájára kerültek fel. Nem csoda, hisz a névbejelentés első etapja -, melynek során bejelentették többek közt Etapp Kyle-t (hahaha, tudom, szar vicc..) már önmagában elég erősre és színesre sikeredett, ám erre csak rápakolt a legutóbbi.

kolor
Kolorádó

Btw, az előző bejelentésről itt írtunk.

Hinds – Garden (Official Video)

Directed by Pedro Martin-Calero. This song is called Garden, from our debut album “Leave Me Alone” coming out the 8th of January 2016. Pre-order Album: iTunes: http://smarturl.it/leavemealone-d LP / CD – UK/Europe/Aus/NZ: http://smarturl.it/leavemealone-p LP / CD – US/CA: http://smarturl.it/HindsWebsite Rough Trade Shop: http://www.roughtrade.com/albums/97310 Lyrics: how many secrets you have that keep you smiling that way?

Facebook-os (80k-s követőtábor) és Spoti-s (300k hallgató havonta) viszonylatban a legismertebb nemzetközi fellépőnek a spanyol Hinds bizonyul, akiknek nyárias indie számaik kellő napsütés és sör társaságában még a vizsgaidőszak sanyarú gondolatát is feledtetni képesek.

Axel Boman – Hello

Follow him : https://www.facebook.com/pages/Axel-Boman/160969600625535 https://soundcloud.com/axelboman%E2%80%8E http://thump.vice.com/words/axel-boman–hello http://myspace.com/axelboman bookings: annabelle@pamparecords.com http://www.discogs.com/artist/Axel+Boman ♫ Bears Factory ♫ http://www.youtube.com/c/BearsFactory http://www.facebook.com/thebearsfactory https://soundcloud.com/bearsfactory

Svédország a bútor mellett, az elektronikus zenei ipar egyik legnagyobb európai exportőre. Utóbbi jól ismert képviselője Axel Boman is, akinek dallamain a Csűrtől egészen az óceánig sodródhatunk.

A nemzetközi szcénát erősíti még a Japánból érkező Powder vagy a LÄRM-et is megjárt, amerikai techno ug (underground) koronázatlan királynője: Avalon Emerson.

Kolorádó 2018: Line-Up Vol.2 – YouTube

Sign in now to see your channels and recommendations!

Kaptunk egy jó adag hazait is természetesen; hip-hop téren becsatlakozott a Sör És Fű, a tavalyi Nagy-Szín-Pad résztvevő Dope Calypso, a hazai jazz-funk egyik éllovasa az Amoeba, akik lemezbemutatót tartanak majd, de ott lesz még a Csaknekedkislány, a Felső Tízezer, a fasza kis gitárzenéért felelős Deep Glaze, az Analog Balaton, a Ricsárdgír (nem a pritivumen-es, hanem a koalás), vagy a kiejthetetlen nevű Mayberian Sanskülotts.

Ha már vicces nevű zenekarok, fellép még a The Négerz, a Giliszta vagy mondjuk a Buzi Kisfiúk (ők léptek fel a felcsúti űrállomás avatóján).

Jó hír még, hogy idén is kitelepül a Vittula és a Gólya, plusz az is biztos, hogy 7 színpad fogja szolgálni a Kolorádó jónépét.

No, de az anyagiak..

Sajnos, már csak a második körös, 12.500 forintos bérletek maradtak, ám ha szívesebben költenéd másra ezt az összeget, de mégis szíveden hordozod az emberiség sorsát, akkor jelentkezz az önkéntes programba és a fesztivál végén visszaadják a pénzedet!

Itt pedig a bejelentett névsor:

kolor
Kolorádó 2018

Kolorádó 2018
2018.06.13-16.
Nagykovácsi
Infók, jegyek erre
Önkéntes jelentkezés erre

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Sika, kasza, léc – Fishingre hangolódunk a Kispál negyedik lem... Június 17-én, a Fishing On Orfű fesztivál nulladik napján tovább robog a Kispál és a borz nosztalgia maraton. Idén a zenekar második 3 lemeze lesz a terítéken (Sika, kasza, léc; Ül; Bálnák ki a partra), illetve elvileg az 1998-as Holdfényexpresszbe i...
Egy nap az LGT-vel Tabán Alsóörsön? A kempingben? Hogy is van ez? Persze ne tegyünk úgy, mintha újdonságokat árulnánk el nektek, nem nagyon lehet ezen kis hazában olyan zeneszerető ember, aki ne tudna róla, hogy öt év után újabb LGT koncert készül a Nagyon Balaton - t...
Braindogs a Kobuciban Erre a nyárra a Kobuci az egyik legjobb nyári hellyé nőtte ki magát. Leszámítva, hogy rosé folyóbora az ihatatlan kategóriába tartozik már évek óta - a fehérrel és a vörössel egyetemben - a kert igazán tökéletes hely délutáni ücsörgésre, baráti beszé...