B.my.Lake ajánló – 2. rész – Hétvégére!  

Augusztus utolsó hétvégéje? Balaton?  Akkor B.my.Lake!
Már két napja dübörög a techno Zamárdiban, de aki eddig még nem tette meg, érdemes csatlakozni, ugyanis pénteken és szombaton érkeznek  a legnagyobb nevek a fesztiválra!

2016
B.My.Lake 2016

Péntek

A pénteki napot egy feltörekvő titán, Fabio Florido nyitja a B színpadon, aki tech-house-ból és techno-ból kevert magának egy olyan egyedi hangzást az elmúlt években,  amire 2012-es ibizai kirándulása után Richie Hawtin is felfigyelt és segítette az olasz srác azóta is tartó felemelkedését.

Fabio Florido – Escape

Subscribe: http://bit.ly/SubscribeElevate Buy: https://www.beatport.com/release/escape-ep/1868627 Next release on Elevate after the Spektre debut is another debut from Fabio Florido Fabio Florido – Escape EP, released 2016-10-21, Elevate, ELV53 Also check out: Spektre – Conspiracy of Ravens http://bit.ly/2epfQ8e Follow us: Facebook: https://www.facebook.com/elevatingmusic Soundcloud: https://soundcloud.com/elevate-6 Beatport: https://pro.beatport.com/label/elevate/29735 Pig&Dan Website: http://www.piganddan.com/ Pig & Dan Twitter: https://twitter.com/piganddan Elevate is the brainchild of production duo Pig&Dan, launched in 2013 to support & celebrate like-minded artists & to help nurture new talent.

A My stage-en  este tíztől láthatjuk a 2009-ben visszavonult Wighnomy Brothers egyik agytrösztjét, Robag Wruhmét. A duó felbomlása után a magyar felmenőkkel is rendelkező dj saját útját kezdte járni és erősen a minimal techno felé vette az irányt. Valószínűleg mi is ebből kaphatunk majd egy súlyos kis ízelítőt az este folyamán.

Robag Wruhme Volta Cobby (Official Video ) [PAMPA023]

quick TACH quick +++ +++ out now / draussen jetzt +++ +++ ROBAG WRUHME – CYBEKKS EP.

Éjféltől pedig érkezik minden techno fesztivál első soros headlinere, az európai techno egyik ősatyja,      Sven Vath! Hihetetlen, hogy a mára már 53 éves német úriember mennyit adott az elmúlt évtizedekben az elektronikus zenének, mennyi fiatalt inspirált és tett követőjévé világszerte!
A hazánkban is sokszor megfordult művészt újra látni és hallani mindig egy ünnep, most sem lesz ez másképp!

Sven Väth @ Caprices Festival – LIVE Mix (1h 05m long, 09.04.2017)

Please follow my new project: https://www.facebook.com/fitradarme/ https://www.instagram.com/fitradarme/ https://twitter.com/FitRadarMe http://www.fitradar.me/

És ha felocsúdtunk a nagy öreg okozta ámulatból, máris érkezik a pult mögé az új hullámos underground elektronikus zenei szcéna egyik legjobban megbecsült figurája, Solomun!  Elképesztően változatos zenékkel operál, és olyan varázslatos hangulatot teremt mindig, ami már a védjegyévé vált. Nála sem könnyű felsorolni, milyen díjakat zsebelt be már a bosnyák származású dj, de elég biztosíték annak, aki még nem ismerné, hogy ha számtalan média által, többszörösen az év Deep house dj-jének választanak valakit, az biztosan nem a véletlen műve.
Nagyon várjuk!

Solomun Boiler Room Tulum DJ Set

► Download audio on our app: http://blrrm.tv/br_App ►More here: http://blrrm.tv/solomun ► Diynamic’s head honcho took the floor for our second Tulum broadcast playing both old classics and new unreleased demos

Szombat

Ha erősen belehúzna valaki a partizásba, akkor a szombatot az egykori keceli srácokkal, a Badgirls-szel kezdheti, vagy akár folytathatja péntekről, kinek hogy tetszik.  James Cole,Pat Duff, Shabam biztosan remek kis after partit fog kerekíteni!

Club Korona MEDENCE 2011.08.12. /JAMES COLE/ LIVE5

No Description

Szombat este talán az egész fesztivál legkülönlegesebb előadása következik, amikor élőben lép fel Jan Blomqvist 4 tagú zenekarával  a My színpadon.  Gyönyörűen elfolyó hangok, úszás az elektronika mélyvízében, utazás deep house-ban, vokálokkal tűzdelt elektro-ban. Fincsiség!

Jan Blomqvist & Band Boiler Room Berlin Live Set

► Download audio: http://blrrm.tv/br-app ► More here: http://blrrm.tv/JanBlomqvist ► Jan Blomqvist and band relay a truly inspiring performance that blends electronic and live musicinto a harmonious hybrid.

Na de még mielőtt azt hinnénk, hogy innentől ez már csak egy laza levezető nap lesz, érkezik a B stage-re egy újabb legenda, az elképesztő mixelési technikájáról is ismert Ben Sims, aki olyan tempójú technót tol az arcunkba, hogy azt még másnap is megemlegetjük!

Ben Sims Boiler Room London DJ Set

→ TRACKLIST & DOWNLOAD HERE: http://blrrm.tv/gRqUwK → SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL: http://blrrm.tv/YouTube → And go to boilerroom.tv for the best of underground music: videos, articles, mixes and exclusive tracks Ben Sims doing what he does best.. absoltuely tearing the club apart.

A szombati napot végül a jelenkori techno színtér talán legjelentősebb alakja zárja.
Ben Klock 2004 óta a berlini Berghain klub rezidense, minimalista techno szettjeit mesterien szövi a már-már kísérleti jellegű darabok és a könnyebben fogyasztható elektronika fonalaiból, ami így a sokat próbált techno harcosok és az új generáció füleiben és lábaiban is célt ér.

BEN KLOCK techno masterclass at Kappa FuturFestival

The techno king live from Kappa FuturFestival Our November cover star on the decks in Italy More Ben Klock: http://bit.ly/1LXHmnJ More on Kappa FuturFestival: http://bit.ly/2abPSic We’ll also be brought you sets from SAM PAGANINI & BEN KLOCK at Kappa FuturFestival The line-up included Marco Carola, Ellen Allien, Sven Väth, Kerri Chandler and Nicole Moudaber back-to-back Skin to name a few.

B.My.Lake Fesztivál
2017.08.23-26.
Zamárdi
Facebook event, jegyvásárlás