B.my.Lake ajánló – 1. rész –  Hétköznapokra!

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Zamárdiban a magyarországi elektronikus zenei fesztiválok legnagyobb nyárzáró rendezvénye, a B.my.Lake. A szervezők idén is világsztár dj-ket hívtak meg a techno/house zene szerelmeseinek, ahol  3 helyszínen (B + My + Lake stage), 4 napon keresztül élvezhetik az underground ütemeket.

bml
BML

Szerda

A korán érkezők már szerda délután megkezdhetik a ráhangolódást a 4 napos fesztiválra, ahol az első napon ugyan még csak a B stage üzemel, de ez a techno fanatikusoknak rögtön egy nem akármilyen line uppal nyit!

A legendás svéd lemezkiadóról Drumcode Night-nak keresztelt estet a magyar páros SanfranciscoBeat és Gabor Kraft melegíti be 18 órától, majd a kiadó külföldi lemezlovasai veszik át a terepet.

Gabor Kraft – Sziget Festival, Colosseum Stage 16-08-2016 (StreamOn)

https://www.facebook.com/gaborkraft/ https://www.facebook.com/StreamOn-559154847554682/?fref=ts

Olyan nevek érkeznek a pult mögé, mint az olasz Enrico Sangiuliano, aki ugyan csak 2015 óta van a techno köztudatban, de Borisnak készített remixét rögtön az év techno/tech house track-jének jelölték az IDMA-n , innen pedig egy pár sikeres megjelenés után szinte egyenes út vezetett a Drumcode-hoz.

Boris – Can You Hear Me (Enrico Sangiuliano Remix)

Buy: http://btprt.dj/1KBHuqa Boris – Can You Hear Me (Enrico Sangiuliano Remix) [Alleanza] Release Date : 31st August 2015 press release: There is no place in the world quite like New York City. So much can be said about it – it’s big, it’s loud, it’s beautiful, and, most of all, its home to one of our Alleanza family members – BORIS.

A hajnali sávban itt lesz Sam Paganini, akinek a Satellite EP-jén megjelent Rave című darabja időtlen klasszikussá vált, sőt, még a mainstream rádiókba is bekúszott, és  több, mint 2 hónapig vezette is a Beatport techno „slágerlistáját”.

Sam Paganini – Rave (Original Mix) [DRUMCODE]

Buy : http://www.beatport.com/release/satellite/1374194 Sam Paganini : https://www.facebook.com/SamPaganiniOfficial // https://www.youtube.com/user/MegaRomeoBlue Drumcode : https://www.facebook.com/drumcoderecords https://www.youtube.com/user/drumcodeofficial http://classic.beatport.com/label/drumcode/2027 http://www.drumcode.se/ https://soundcloud.com/drumcode http://www.residentadvisor.net/record-label.aspx?id=963 http://twitter.com/realadambeyer DCCD10 Audio Quality : 128kbps If the copyright holders do not want this video to be on display, please send me a private message or email : prisoneer@ymail.com Sam Paganini Rave Drumcode DCCD10, // For any additional information contact me at prisoneer@ymail.com or via Facebook https://www.facebook.com/prisoneer.official

A nap, vagyis inkább az éjszaka fénypontja természetesen Adam Beyer fellépése lesz!  A szcéna egyik ikonja,  dj, producer.  A tavaly 20 éves jubileumát ünneplő Drumcode kiadó atyja, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az underground techno még ma is él és fejlődik.
Ne legyen kétségünk: Adam nem sokszor jár majd 130 BPM alatt, úgyhogy talpakat készíteni!

Adam Beyer – Be Quiet (Original Mix)

Adam Beyer – Be Quiet (Original Mix) A-Sides Compilation out on Drumcode enjoy and subscribe! 🙂

Csütörtök

Tijuana T talán Szerbia legelbűvölőbb női dj-je, akit évekig az Exit fesztivál arcaként ismerhettünk, azonban a karizmatikus hölgy izgalmas house és techno szettjei  eljuttatták Belgrádból New York,Berlin és Ibiza dj pultjaiba, csütörtökön pedig Zamárdiban is hallhatjuk őt!

TIJANA T in The Lab LDN

Smirnoff Sound Collective & Mixmag present Tijana T in The Lab LDN One of the freshest names on the house and techno circuit takes control The Lab is powered by Void Acoustics: http://www.voidacoustics.com More on Tijana T here: http://https://www.facebook.com/djtijanatt The Lab LDN is Mixmag and Smirnoff Sound Collective’s weekly live stream, powered by Void Acoustics, where we showcase the finest DJs direct from our world famous office party.

A B stage egyik legnagyobb  durranása Dixon fellépése mellett ma biztosan Loco Dice lesz! A szinte minden nagy elektronikus zenei fesztivált és klubot megjárt düsseldorfi sráctól elképesztően precíz mixeket, feszes groove-okat és különleges atmoszférát várhatunk, és akinek még ezek után sem volt elég a zúzásból, annak a fesztiválon tavaly is tiszteletét tevő, zseniális Rodhad adja majd meg a kegyelemdöfést!

Loco Dice Greendfields 2016

7 Minuten von der Galopprennbahn in Riem/München! Wie immer geil!!!

Ha viszont egy kicsit másra vágyik aznap az ember, neki valami egészen különlegessel készül Jackmaster a My színpadon! Ő az, akiről sohasem lehet tudni, éppen mit fog játszani, az oldschool-tól a techno-ig, a 80-as éves popslágerein át a minimal-ig mindent kaphatunk emberünktől egy elvetemült mixbe vegyítve. Jack valóban nem fél úszkálni a stílusok között és ezt olyan minőségben prezentálja, hogy előre garantált az aznap esti őrület!

Jackmaster Boiler Room Glasgow DJ Set

► Download audio: http://blrrm.tv/br-app ► More here: http://blrrm.tv/dS4YAm ► One we found from the vaults that people keep asking about… When Jackmaster launched his DJ Kicks Mix CD, we invited the hometown hero to play a Boiler Room at his spiritual home, Glasgow’s Sub Club.

Hamarosan érkezünk ajánlónk második részével is, addig pedig íme a fesztivál részletei:

B.My.Lake Fesztivál
2017.08.23-26.
Zamárdi
Facebook event, jegyvásárlás