B.my.Lake ajánló – 1. rész –  Hétköznapokra!

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Zamárdiban a magyarországi elektronikus zenei fesztiválok legnagyobb nyárzáró rendezvénye, a B.my.Lake. A szervezők idén is világsztár dj-ket hívtak meg a techno/house zene szerelmeseinek, ahol  3 helyszínen (B + My + Lake stage), 4 napon keresztül élvezhetik az underground ütemeket.

bml
BML

Szerda

A korán érkezők már szerda délután megkezdhetik a ráhangolódást a 4 napos fesztiválra, ahol az első napon ugyan még csak a B stage üzemel, de ez a techno fanatikusoknak rögtön egy nem akármilyen line uppal nyit!

A legendás svéd lemezkiadóról Drumcode Night-nak keresztelt estet a magyar páros SanfranciscoBeat és Gabor Kraft melegíti be 18 órától, majd a kiadó külföldi lemezlovasai veszik át a terepet.

Olyan nevek érkeznek a pult mögé, mint az olasz Enrico Sangiuliano, aki ugyan csak 2015 óta van a techno köztudatban, de Borisnak készített remixét rögtön az év techno/tech house track-jének jelölték az IDMA-n , innen pedig egy pár sikeres megjelenés után szinte egyenes út vezetett a Drumcode-hoz.

A hajnali sávban itt lesz Sam Paganini, akinek a Satellite EP-jén megjelent Rave című darabja időtlen klasszikussá vált, sőt, még a mainstream rádiókba is bekúszott, és  több, mint 2 hónapig vezette is a Beatport techno „slágerlistáját”.

A nap, vagyis inkább az éjszaka fénypontja természetesen Adam Beyer fellépése lesz!  A szcéna egyik ikonja,  dj, producer.  A tavaly 20 éves jubileumát ünneplő Drumcode kiadó atyja, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az underground techno még ma is él és fejlődik.
Ne legyen kétségünk: Adam nem sokszor jár majd 130 BPM alatt, úgyhogy talpakat készíteni!

https://www.youtube.com/watch?v=TJjPkbWlka0

Csütörtök

Tijuana T talán Szerbia legelbűvölőbb női dj-je, akit évekig az Exit fesztivál arcaként ismerhettünk, azonban a karizmatikus hölgy izgalmas house és techno szettjei  eljuttatták Belgrádból New York,Berlin és Ibiza dj pultjaiba, csütörtökön pedig Zamárdiban is hallhatjuk őt!

A B stage egyik legnagyobb  durranása Dixon fellépése mellett ma biztosan Loco Dice lesz! A szinte minden nagy elektronikus zenei fesztivált és klubot megjárt düsseldorfi sráctól elképesztően precíz mixeket, feszes groove-okat és különleges atmoszférát várhatunk, és akinek még ezek után sem volt elég a zúzásból, annak a fesztiválon tavaly is tiszteletét tevő, zseniális Rodhad adja majd meg a kegyelemdöfést!

Ha viszont egy kicsit másra vágyik aznap az ember, neki valami egészen különlegessel készül Jackmaster a My színpadon! Ő az, akiről sohasem lehet tudni, éppen mit fog játszani, az oldschool-tól a techno-ig, a 80-as éves popslágerein át a minimal-ig mindent kaphatunk emberünktől egy elvetemült mixbe vegyítve. Jack valóban nem fél úszkálni a stílusok között és ezt olyan minőségben prezentálja, hogy előre garantált az aznap esti őrület!

Hamarosan érkezünk ajánlónk második részével is, addig pedig íme a fesztivál részletei:

B.My.Lake Fesztivál
2017.08.23-26.
Zamárdi
Facebook event, jegyvásárlás