Zenekarok kedvence idén is – AlteRába fesztivál

Pár napja tudták meg, hogy 2015-ös évre is az AlteRába Fesztivált választották a MAHASZ Pro Art díj nyertesének, ami szerint a Zenészek kedvenc fesztiválja lett.

Az idén hetedik születésnapját ünneplő fesztivál július 12-16. között kerül megrendezésre a körmendi Rába parton. Hegedüs László (Hege) fesztiváligazgató így nyilatkozott:

„Az Alterába Fesztivál, így 2014 után, 2015-ben is elnyerte ezt a nagy kitüntetést, melyre nagyon büszkék vagyunk, de nem csak a szervezők munkáját, hanem a Borbély Security, valamint a P-Sound Hang-, és fénytechnikát is dicséret illeti, hiszen közös munkával értük el a rangos elismerést.

Óriási öröm számunkra, hiszen a szakma elismerése, ami nagyon jól esik számunkra. A szavazás alapján figyelembe vették a zenekarok kifizetését, biztonságot, hangulatot, hangzást, kiszolgálást, szerzői jogdíjak és költségek becsületes kifizetését.

Számunkra azért fontos ez, mivel ha a zenekarok jól érzik magukat, akkor a közönség a legjobb koncerteket kapja. Tisztelettel köszönjük, ha Ti is velünk örültök és ha van lehetőség, közzéteszitek, hogy sokakhoz eljusson ez a csodálatos hír!”

Bővebb jegy- és fesztiválinformációk: Facebook-on vagy az AlteRába honlapján