Program hétvégére: szülinapozz a Depresszióval a Barba Negrában!

Célegyenesben a Depresszió őszi országjáró körútja, a legnagyobb bulit viszont a végére tartogatják Halász Feriék: december 19-én, egy spéci jubileumi koncerttel koronázza meg a zenekar az elmúlt 15 évet, egyben pedig el is köszön a rajongóktól a 2015-ös évre. A koncert – mely szombaton, a budapesti Barba Negra Music Clubban kerül megrendezésre – hosszú ideig a banda utolsó fellépése lesz, a turné befejeztével ugyanis a tagok hosszú szabadságra vonulnak, legkorábban májusban láthatjuk őket színpadon.

Az esemény több szempontból is több lesz egy „mezei” Depi-bulinál: egyfelől, extra hosszú – az előzetes híresztelesek szerint 25 dalos – setlistre lehet készülni, melyen pár olyan nóta is helyet kap, amelyeket már vagy 10 éve nem játszottak élőben. Másrészt, a koncert látvány- és hangtechnika terén is jóval extravagánsabb lesz a megszokottnál: ez utóbbi a Barba Negra technikusait állítja majd kihívás elé, szerencsére tapasztalatbol tudjuk, hogy nem szoktak hibázni. Végezetül, a teljes jubileumi koncert videóra kerül, alapanyagául a zenekar tavasszal érkező koncert DVD-jének. Tehát, ha bármikor kamerával kerülsz szembe a bulin, üvölts bele, villázzál bátran: jövőre jó eséllyel már filmen nézheted vissza magad!

A koncertre két vendégzenekar is hivatalos: először a Burnout, majd az AWS fogja izzítani a szülinapozó Depi-közönséget. Elővételes jegyhez még péntekig tudtok hozzájutni az esemény Facebook-oldalán szereplő boltokban, illetve online, a Barba Negra rendszerében 1999 Ft-ért. A helyszíni jegy 2499 Ft.