Már kaphatók az Open Road Fest jegyek!

Mi az? Évről-évre egyre nagyobb, egyre színesebb, egyre több motorost és fesztiválozót megmozgató esemény, ahol csak egyetlen szabálynak kell megfelelned: érezd jól magad. Persze, hogy az Open Road Fest-ről van szó.

2016-ban újra fesztiválozunk, az Early Bird bérletek már 15 000 Ft-ért kaphatóak. „Aki korán kel, aranyat lel” alapon, váltsd meg kedvezménnyel útleveled a 17. Open Road Fest-re!

Van, aki több száz, van, aki több ezer kilométerrel a háta mögött érkezik minden évben a Balaton partjára, hogy újra lássa ismerőseit, motoros barátait, és velük együtt újra átadhassa magát a ’Feel the Freedom’ életérzésnek.

Hogy pontosan miből is áll össze ez az érzés? Mi a titkos recept?

Először is vegyünk egy nagy adag jó fej motorost és egy egyedülállóan szép helyszínt. Adjunk hozzá közel 40, minden igényt kielégítő zenei csomagot, koncertélményt és szuper motoros túrákat, egy óriási felvonulással megfejelve. Végül fűszerezzük meg ízlés szerint egy kis Custom Bike Show-val, kaszkadőr show-val, izgalmas gasztronómiai élményekkel és persze a gyönyörű nőkkel.

Mindenki maga állítja össze az arányokat és kelti életre a szabadságot.

Nehezen vethető papírra, hogyan is szól egyszerre több ezer V2-es motor, vagy milyen látványt nyújt az igazi egyéniségeket megtestesítő motorok tömege felvonulás közben. Egy biztos, kevesen akadnak, akikből nem vált ki semmilyen érzelmet a hamisítatlan élmény, még ha csak külső szemlélődő is az illető, nem is beszélve arról, amikor önmagad is a részese vagy.

Találkozzunk a 17. Open Road Fest-en!

Váltsd meg jegyedet MOST!