Idén is lesz Művészetek Völgye – alakul a program

Idén 53 helyszínen és 1600 fellépővel várja a látogatókat hazánk legszínesebb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye. A balatonfelvidéki falvakban július 25. és augusztus 3. között a Völgyben megszokott zenekarok, énekesek – mint például a Kaláka, Palya Bea és Hobo – mellett fellép a Magashegyi Underground, Sena és sok más popzenész is. Ez a fajta nyitás a modern művészetek felé áthatja a teljes programot, ami már elérhető a megújult honlapon.

Idén a Völgy hidat képez múlt, jelen és jövő vívmányai közt, nem csupán a művészetek, hanem a technika terén is. Erre példaként szolgál a fesztivál mobilapplikációja, amivel a programfüzet személyre szabott összeállítása mellett jegyet is vásárolhatnak a fesztiválozni vágyók, vagy akár rácsatlakozhatnak a Völgyrádióra. Az applikáció letölthető a Google Playből, illetve az App Store-ból is.

 

Feljebb látható, hogy milyen volt tavaly a Művészetek Völgye, május 9-én 18:00-kor pedig látogass el a Gödör Klubban megrendezendő Design Vásárra, ahol a Művészetek Völgye is bemutatkozik saját standjával.