Amit eddig tudunk az idei Fridge Fesztiválról

Már csak alig több, mint egy hónap van hátra az idei Fridge Fesztiválig (mert a tavalyi évvel ellentétben idén biztosan megrendezésre kerül), így ideje hát összeszedni, mit lehet tudni az idei havas fesztiválról. Új helyszín, fellépők, Hó-Show, minden a hajtás után!

1381892_666115980089902_412039129_n

 

Idén a Fridge Fesztivál két részre bomlik: az egyik felét Bécsben rendezik meg (november 22-23), a másik fele pedig egy nappal korábban kezdődik és három naposra bővül, ez Budapesten lesz majd látható. A zenei programok iránt érdeklődőknek nem kell aggódniuk, a két rendezvény felhozatala majdnem teljesen fedi egymást, így elég lesz csak a Hungexpora kilátogatni (kivéve ha valaki nagyon vágyik még Prodigyre az elmúlt évek hazai fesztiváljai után).

A budapesti része a programnak ezúttal a Hó-Show rendezvénnyel együtt kerül lebonyolításra a Hungexpo területén. A jegyvásárlásnál figyeljetek majd, mert a csak Hó-Show-ra megváltott jegyek a fesztivál koncertjeire nem érvényesek (de a sportversenyekre igen)! 

Idén két, fedett színpadon lesznek a zenei programok, a már bejelentett külföldi fellépők: Paul Kalkbrenner, Example + DJ Wire, DubFX, Pendulum DJ set, Freestylers, Grandmaster Flash, Crookers DJ set, Doctor P. A magyar zenekarok közül a szombati napon a népszerű BP Shop születésnapját fogja ünnepelni a Punnany, BRAINS, Irie Maffia és az Akkezdet Phiai, rajtuk kívül pedig a hazai vonalat erősítik még Ganxsta Zoleeék, Hősök, PASO, Mary Popkids, Belga és a The Carbonfools. További fellépők és részletes időbeosztás a következő hetekben!

A sportprogramok a következőképpen alakulnak idén: sajnos az elmúlt években megszokott nagy síugró rámpától idén meg kell válnunk, helyette viszont lesz a motorsportok szerelmeseinek motoros hószán bemutató, olyan neves indulókkal, akik a világhírű X-Games-t is megjárták. Ez a gyakorlatban így néz ki:

Ezek mellett a Hó-Show a már megszokott keretek között zajlik a hétvégén immár 22. alkalommal. Az érdeklődők megismerhetik kedvenc márkáik újdonságait, kipróbálhatják őket és akár egy remek síútra is befizethetnek egyszerre, ha már feltankoltak minden kellékkel. Ráadásul az idén 100 éves Magyar Síszövetség is számos programot szervez a neves évforduló alkalmából. 

A részletek tehát:

  • Időpont: 2013. november 21-22-23 (csü-szo), a csütörtöki nap 0. nap, ekkor csak a nagyszínpad fog üzemelni, de versenyek már ezen a napon is lesznek, illetve a Hó-Show is üzemel!
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo
  • Elővételes jegyárak: 3 napos bérlet: 7 900 Ft, napijegy: 4 900 Ft, 0. napi jegy: 3 900 Ft (november 20-ig)
  • Helyszíni jegyárak: 3 napos bérlet: 9 900 Ft, napijegy: 5 900 Ft, 0. napi jegy: 4 900 Ft
  • A Fridge belépő a HÓ-SHOW kiállítás teljes területére is érvényes!  HÓ-SHOW jegyár (nem érvényes a Fridge Budapest rendezvényre): 1 900 Ft

Hamarosan érkeznek a további infók! Jah, és a diákok ne kapkodjanak annyira a jegyvásárlással, lehet, hogy lesz valami MEEX-es kedvezmény 😉

Update: közben megérkeztek a MEEX-es kedvezményes árak:

Jegy-és bérlet árak:- 0. napi: 3.600 HUF, napi: 4.500 HUF, bérlet: 7.500 HUF részletek: https://www.facebook.com/events/1431813537045132/?ref=ts&fref=ts