Szeptember 27-én érkezik a Metallica film

Szeptember 27 a nap, amit valószínűleg minden Metallica-fan bekarikázhat a naptárjában, ekkor érkezik meg ugyanis a hazai mozikba ami a Metallica Through the Never címet viseli. 

A film nem egy klasszikus koncertfilm lesz, története szerint egy koncert közben az egyik roadnak fontos feladata lesz a városban, így kap a fellépés egy narratív szálat is. A fiatal road szerepére Dane DeHaan-t választották, akinek gondolom a neve egyelőre nem mond túl sokat, annyit érdemes még tudni róla, hogy a jövő évi Pókember filmben is fog játszani. A főszerepekben rajta kívül természetesen James Hetfield és Lars Ulrich, a Metallica tagjai lesznek láthatóak.

A rendező nem mellesleg Antal Nimród (tudjátok, a Kontrollos csávó), akinek nem ez az első zenei projektje, rendezett ő már a Quimbynek és az Up zenekarnak is klipet.

Amerikához hasonlóan nálunk is szeptember 27-én lesz a bemutató, de ekkor még csak a Cinema City Aréna IMAX termében lehet csak megnézni a filmet, egy héttel később, október 4-től viszont a többi mozi 3D-s termében is megtekinthető lesz a végeredmény. Forgalmazó itthon a Fórum Hungary (a Facebook oldalukról lőttük a képet is) alább pedig az előzetes, nem 3D-ben.