Flash és Tudósok koncertek az A38-on

Két nagy őrült klasszikus hozza zavarba, nevetteti meg, táncoltatja és lázítja közönségét ezen a vérbeli underground estén, ahol az igazi szabadság szelleme járja be a Hajót. Az ősenergiát punkkal egybeköltő elképesztő Flash, és az ösztöntudomány Nobel-díjasai, a Tudósok katapultálják együtt az agyakat a jóba, kicsit úgy, ahogy egykor tették a legendás Tilos az Á-ban felejthetetlen közös estéiken.

Flash

Először a kiváló Dr. Flash és még kiválóbb Flash együttese tart társadalomkritikus össznépi örömünnepet, ahol is eklatáns orvosi állatkísérleteken szemlélteti a nagyhírű orvostudor, hogyan vezetett a sznobberok útja a kezdeti romantikától a szentimentalizmuson át, a bécsi operett világán és a giccs kritikátlan imádatán keresztül az abszurd teatralitásig. A szemléltető előadás része lesz egy vidáman brummogó motorfűrész is.

Tudósok

Ezt követően a Tudósok néven működő 4 atomtudós (Endrei, Jeli, Tövisházi és drMáriás) látogat majd az Antarktiszről az A38 Hajóra, hogy megtanítsanak sötétet csinálni a világosból és fordítva! Hallhatod majd új számaikat készülő lemezükről, amelyekben hóemberek nemzenek hús-vér lényeket, baltás óraleolvasók raknak rendet szép lakásokban, ezüst hercegnők riogatnak mellre tetovált sárkányokkal, valamint a teljes kép megrázó energiájától pörög a fején mindenki, s még hosszan sorolhatnánk, de persze a régi szép klasszikusok is elhangzanak majd, különösen a legvégén a legnagyobb kedvenced, ezúttal különös hangszerelésben.

Az A38 Kiállítótérben látható lesz ezen az estén is drMáriás Szép képek a szeretet világából című, legújabb elképesztő festményeit felvonultató kiállítás is.

http://www.a38.hu/hu/program/drmarias-hu

Tudósok, Flash

2013. január 23., szerda, 20h

A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő

Koncertterem

Belépő: 1000 Ft,

Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.