Belmondo dalpremier és jelmezes buli a Corvintetőn

Legújabb dala, a Szájalok premierjét október 27-én a budapesti Corvintetőn tartja a Belmondo. A zenekar a koncerten játékra hívja a rajongókat, akik megbolondíthatnak néhány ismert slágert. A Halloween-jelmezben érkező vendégek ajándékot is kapnak.

Vidám, önfeledt estére készülhetnek azok, akik október 27-én, szombaton a Belmondo koncertjét választják esti programnak a budapesti Corvintetőn. A zenekar az eddig megjelent négy stúdióalbuma legkedveltebb dalaiból állította össze a műsort, de szokásához híven most is készül meglepetésekkel.

– Hamarosan megjelenik a Good, Better, Belmondo című, magyar és angol nyelvű dupla válogatásalbumunk, amire négy új dalt is írtunk. Ezek közül az egyik a Szájalok, amelyet ezen a koncerten játszunk el először a stúdión kívül, vagyis dalpremiert tartunk. Újdonságnak számít a szám minimál hangszerelése, hiszen a dobok helyett Fekete János Jammal beatbox-ol, én pedig gitározom és énekelek. A szöveg arról szól, mennyire megváltozott körülöttünk a világ. Az én gyerekkoromban még azt mondták, hogy bármi lehet belőlünk, ha tisztességesen élünk. Manapság viszont úgy tűnik, ez már nem elég. Modern kasztrendszerben élünk, és szinte lehetetlen onnan kitörni, ahová születik az ember. Nem véletlen, hogy a Szájalok című dalunkhoz egy középiskolásokból álló stáb forgatta a videóklipet. Ők írták a forgatókönyvet is, és nagyon szép munkát végeztek mondta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar dalszerző-frontembere.

A zenekar október 27-én más meglepetésekkel is várja a közönséget a Corvintetőn. A rajongók egy kalapból három ismert Belmondo-sláger címét, egy másikból pedig különböző zenei stílusok nevét húzhatják ki. A véletlenszerű választások alapján a banda megbolondítja a jól ismert dalokat, így könnyen előfordulhat, hogy például a Mikor című dal latin vagy éppen metal verzióban is felcsendül. Emellett mivel a koncert közel esik a nálunk is egyre népszerűbb Halloween ünnepéhez, a jelmezben érkező vendégek ajándékot is kapnak a zenekartól.

A Belmondo koncertje 21 órakor kezdődik, a belépőjegy 1000 forint.

Belmondo: Szájalok

http://www.youtube.com/watch?v=eDuJSrsLmQs

További információ:

www.belmondo.hu

www.facebook.com/belmondoband