Fridge Fesztivál 2012 – elmarad!

Sajnos idén nem lesz Fridge Fesztivál a Műjégpályán. A tovább mögött a szervezők Facebook-on kitett közleménye olvasható.

Kedves Fridge Fesztivál rajongók, barátaink!

Sajnálattal tájékoztatunk Titeket arról, hogy az idei Fridge Fesztivál elmarad.
Mint bizonyára Ti is tudjátok, pár hete (szeptember 1-én) volt egy amatőr szervezés a műjégpályán, ahol a szervezők nem vették figyelembe a közösség, és Budapest érdekeit. Nem tisztelték a lakók pihenéshez való jogát, és ezzel a hozzáállással olyan helyzetet teremtettek, ami minket is ennek a fájó döntésnek a meghozatalára kényszerített.

Felelősségteljes rendezvényszervező ilyen hangulatban és környezetben nem vállalhatja be a rendezvény megtartását. Nekünk első sorban a fesztiválozók, azaz a Ti érdekeiteket kell néznünk, és nem kockáztathatjuk ebben a felfokozott hangulatban a Fridge esetleges félbeszakítását. Szponzoraink, és Budapest városa előtt is felelősséggel tartozunk, és így most az 1 év halasztás mellett döntöttünk.
A Sziget Szervezőiroda és a MEEX között létrejött megállapodás értelmében, jövőre a Fridge Fesztivált a Sziget és a MEEX közös szervezésében láthatjátok. Ezzel színvonalban még erősebb rendezvényen vehettek majd részt.
Köszönjük Budapest városának, valamint szponzorainknak és Nektek, hogy kitartottatok és kitartotok továbbra is a rendezvény mellett! Jövőre-Veletek-Fridge 2013.

Köszönettel:
a Fridge Fesztivál szervező csapata