Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál

Végy egy gyönyörű várost, angolkertekkel, árnyas parkokkal, barokk épületekkel és egy lélegzetelállítóan szép tóval! Töltsd meg több napra való zenével, képzőművészettel, családi programokkal, finom ételekkel és nagyszerű borokkal! Mérd könnyű kézzel, nyitott szívvel a hozzávalókat és a siker nem marad el!

Az I. Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál a fenti recept alapján készült. Kattints az ajánlónkért és olvasd át figyelmesen, mivel hamarosan játékkal is jelentkezünk, melynek a tétje két páros bérlet!

Magyarország egyik legszebb települése Tata idén először ad otthont a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválnak július 27. és 29. között. A lélegzetelállítóan szép Öreg-tó környéke a zene, a képzőművészet, a borkultúra és a családi kikapcsolódás jegyében várja a vendégeket.A Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon minden korosztály megtalálja a kedvére való programot. A nagyszínpadon esténként olyan népszerű előadók adnak koncertet, mint például a Tankcsapda, az Edda, a Vad Fruttik, Péterfy Bori és a Love Band, a Maszkura és a Tücsökraj, a Kiscsillag, a Lord, az Auróra vagy a Punnany Massif.

A gyerekeknek szombaton és vasárnap délelőtt Halász Judit, illetve az Alma együttes muzsikál. Az Esterházy-kastélyban fiatal képzőművészek alkotásai láthatók, míg a kastély udvarán az antikvitás, a múlt művészete jelenik meg, a gyerekek pedig kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek.

A háromnapos rendezvényen bemutatkozhatnak, sőt nyerhetnek is azok a tehetséges muzsikusok, akik úgy érzik, hogy egyedi hangvételükkel vagy különleges hangszereikkel le tudják venni a közönséget a lábáról. Az utcazenészek a város több pontján adnak majd ingyenes koncerteket, és a hallgatóság a színpadok előtt elhelyezett urnákba dobott aprópénzzel szavazhat rájuk. Az urnákat valamennyi produkció után kiürítik, és megszámolják a pénzt. Minden fellépő hazaviheti a produkciója alatt összegyűjtött összeg felét, míg a másik fele egy közös kalapba kerül. A győztes az lesz, aki a legtöbb pénzt kapja a produkciója alatt a nézőktől, és őt illeti meg a háromnapos fesztivál alatt a közös kalapban felgyülemlett teljes összeg is.

A Fehér Csillagok programsorozat részeként a neszmélyi Hilltop Borászat, valamint Mór és Etyek pincészeteinek legfinomabb fehérborait kóstolhatják meg a vendégek. A borkultúra iránt érdeklődőket és a családokat kétóránként buszok hozzák-viszik a tatai fesztivál és a napközbeni Hilltop programok helyszíne között, ahol játék, fürdés, finom ételek is várják az odaérkezőket.

A Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál négy kisszínpadán az utcazenészek koncertjei ingyenesek.
A nagyszínpados koncertek belépősek: elővételben a 3 napos bérlet 4.900 (Tata kártyával 4.500), a napijegy 1.500 (Tata kártyával 1.100) forintba kerül. Helyszínen a 3 napos bérlet 5.700 (Tata kártyával 4.900), a napijegy 1.900 (Tata kártyával 1.500) forint.
Halász Judit és az Alma együttes délelőtti koncertjére olcsóbb lesz a jegy, 120 cm alatt a belépés ingyenes.
A belépőket a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál honlapján és a Ticketportal hálózatában lehet megvásárolni.

Bővebb információ és jegyrendelés:
www.tataiutcazene.hu
http://www.ticketportal.hu
www.facebook.com/tataiutcazene