Pulóvert átizzadni – Supernemen voltunk a Gödörben

Egyenes az út mélyen a Gödörbe – énekli Papp Szabi a Reggelig táncolni egy rossz cipőben című dalban. Némi sör és akciós The Famous Grouse elfogyasztása után már annyira nem volt egyenes, viszont enyhén fogalmazva is „csuda jól” éreztük magunkat!

Ne várjatok tőlem mély lélektani elemzést feleim, eredetileg nem is nagyon akartam írni erről a buliról, mert nem az az elemezgetni meg átgondolni való fajtából való volt. Tíz felé lementünk, belehallgattunk a Mocsok 1 Kölykök zenekar koncertjébe, az utolsó 4-5 számot tudtuk elcsípni, azok jól hangoztak. Lejátszották világslágerüket (Ringó) és toltak egy Arctic Monkeys feldolgozást is (Fake Tales of San Francisco – óriási piros pont!), ezzel végérvényesen meggyőztek, hogy most már ideje egy bulijukat elejétől a végéig meghallgatnom.

Őket követte az este főszereplője a Supernem. A koncertről előtt már jóval elkövettük az est legnagyobb hibáját, ugyanis a pulcsinkat magunkon hagytuk, mondván : „Minek beadni, úgyse lehet már cigizni idebent, nem lesz büdös?” Ez igaz, viszont akkor még nem tudtuk, hogy valahol közvetlenül a koncert-nyitó Surfpunk után bekerülünk a darálóba a színpad előtt is csak a legvégén kerülünk ki onnan.

Két egyensúlyvesztés és arcunkkal ütköző izzadt férfi hát közben a színpadon a zenekar vendége volt Mester Tamás, akiről mielőtt leköpködnénk Megasztáros szereplése miatt, meg kell állapítanunk, hogy remek zenész. Eltoltak két feldolgozást a fiúk (a Come Together kifejezetten Supernemes változata fasza volt) majd folytatódott az őrület tovább. TuFaPop, Rendőrsztori, K-k-k-kétszer, Hova megy ki? Irány a moziba be, és a többi, és a többi.

Hajnali fél egy fele kisodróttunk az embermasszából mint a partra vetett halak. Realizáltuk, hogy boci29 blogger- kollégának kicsavarták a lelkes fiatalok a karját, én meg az alsógatyámat is átizzadtam odabent és rossz tesitanár módjára kénytelen voltam a derekamra kötni azt a bizonyos pulcsit (pedig ilyet nem tettem már 13 éves korom óta). De tulajdonképpen mi lettünk volna felháborodva, ha ennél kevesebben megússzuk.

Tök jó volt látni, hogy együtt vadultak a 17 éves fiatalok meg a 30-40 között matektanárok Szabiék fasza rockandroll számaira. Ide senki sem tornacipőt bámulni jött, csak simán seggeket szétrugdalni. De csak úgy finoman.

Sajnos az említett sérülés miatt idő előtt el kellett hagynunk a helyszínt, így A Kutya Vacsorájáról lemaradtunk. Hogy ne lógó orral távozzunk még odaordítottuk a biztibojoknak, hogy „viszlát,szevasz!” aztán egy zacskó mirelit zöldborsó után néztünk az éjszakában.