2012-ben Velencére költözik az EFOTT!

Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július  3-8. között! A legnagyobb magyar zenekarok, a hamisítatlan EFOTT-hangulat és a változatos kulturális- és sportprogramok  évtizedek óta adottak, ehhez társulnak hozzá  jövőre a Velencei-tó remek  természeti adottságai valamint a házigazda Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem  kreatív csapata.  Így a következő Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója garantáltan felejthetetlen lesz!

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) hazánk  legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja, amely az elmúlt két évben folyamatosan látogatócsúcsot döntött. Pécs-Orfűre és Szolnokra is közel hetvenezren látogattak el. Az 1976 óta vándorló, folyamatosan bővülő hallgatói rendezvény jövő nyáron egy kiváló környezeti adottságokkal rendelkező helyszínre, Velencére költözik. Hosszú strandszakasz a Velencei-tó partján, úszómedence és változatos sportpályák: wakeboard, kosárlabda,  strandfoci,  tenisz,  röplabda, valamint túra- és sárkányhajózási lehetőségek. A fesztivál területén, azaz Velencei Vízi Várban minden eddiginél több sportolási lehetőség várja a látogatókat, így a 2012-es EFOTT programkínálatában még hangsúlyosabbá válik a sport.

A következő EFOTT-on is a  legnagyobb hazai előadók zenéjére szórakozhatnak a hallgatók, s a szervezők annyit elárulnak, hogy jövőre sem lesz hiány a  meglepetésekben és a rendhagyó, különleges, kizárólag a fesztiválra szervezett produkciókban. A házigazda felsőoktatási intézmény a számos kulturális hagyománnyal rendelkező  Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, amelynek Egyetemi Hallgatói Képviselete mindent megtesz azért, hogy felejthetetlenné tegyék hallgatótársaiknak a 2012-es fesztivált.

A  djuice névadó  támogatóként jövőre is hozzájárul a fesztivál programjaihoz és magas színvonalához. A Rauch Hungária és Heineken Hungária pedig főtámogatóként lesz jelen Velencén.

Az EFOTT 2012. július  3-8. között hazánk második legnagyobb tavát változtatja a nyár legnagyobb bulihelyszínévé!