A legjobb dolog az őszben: Dürer Őszi Fesztivál (október 28.- november 5.)

Az előző cikkünkben egy remek téli fesztiválra hívtuk fel a figyelmeteket, most pedig itt az ideje egy időben kicsit közelebbi rendezvényről is szólni, mielőtt az átrobog rajtunk. A nyár elmúltával munkahelyre visszatérő, iskolapadba visszaülő, vizsgaidőszakok és ZH-k által riogatott emberek, itt az ideje egy kis lazításnak! Irány a Dürer Őszi Fesztivál!

Érdemes beköltözni péntektől egészen jövő hét szombatig (október 28.-november 5.) a Dürer Kertbe, mert a szervezők olyan programot állítottak össze, ami után mind a 10 (hentesek kevesebb) ujjunkat megnyaljuk. A hazai zenei élet kedvelt – és ami még fontosabb- aktuális előadói adják egymásnak a kulcsot, lesz itt rock, reggae, metál, pop, elektronika, Barney Stinson idézés, sőt, még Halloween party is!

A részletes programról lent olvashattok, addig is emeljük ki a 3 (szerintünk) legütősebb eseményt a fesztiválról:

Október 29. : Ezen az estén a FISH!, a Grenma és az Insane zenekarok szórakoztatják a fejletépésre várókat, az összeszokottság hiányától biztosan nem kell tartani, a srácok hosszú hónapok óta járják együtt az országot közös turné keretében. Külön kiemelendő, hogy ez a buli egyben a FISH! lemezbemutató koncertje is lesz, a nem mindennapi keretek között megjelentetett SAV című lemez dalaival most találkozhat teljes egészében a zenekar jelentéktelennek egyáltalán nem nevezhető rajongótábora. Valamint abban is biztosan lehetünk, hogy elhangzanak a régebbi klasszikusok is Kovács Krisztiánék munkásságából.

November 1.: Nem is lehetne stílusosabban kezdeni a hónapot, mitn egy igazi Suit Up! (magyarul kb. Öltözz ki!) bulival. Ez a legendás felszólítás Barney Stinsontól (amennyiben még nem hallottál az úriemberről, kérlek kapcsold le a böngészőt és szaladj világgá) már számtalan rendezvényt ihletett meg, de olyan buli tudtommal még nem volt, ahol a féktelen öltönyös bulizáshoz Palotai szolgáltatta a talpalávalót. Kötelező program minden sorozatfüggő és manager számára.

November 2.: Supernem és Mocsok 1 kölykök koncert a másnapi program. Meghalt a király! Éljen a …? című sorozatunk harmadik részében már bővebben kifejtettük, miért nem érdemes egyet sem kihagyni Papp Szabi és zenekara energikus bulijai közül (alant látható legújabb, a napokban elkészülő klipjük). A Mocsok 1 kölykök zenekar pedig lassan kilép az MR2 hype árnyéka alól és egyre nagyobb tábort tudhatnak magukénak, és amúgy is, komolyan, ki az akinek nem mászott a fülébe a Ringó című szám tavaly télen?

A teljes program:

Október 28 – Irie Maffia
Október 29 – FISH! (Sav Lemezbemutató), The Grenma, iNSANE
Október 30 – Pál Utcai Fiúk
Október 31 – Kettőnégy Gumizsiráf Díjátadó és Halloween Party
November 1 – MR.SALE Suit up! buli | Palotai b2b Ludmilla
November 2 – SUPERNEM, Mocsok 1 Kölykök
*November 3 – And So We Watch You From Afar (NIR)- külön belépős*
November 4 – KOWALSKY MEG A VEGA, Fekete Teve, KanyOn (BGF)
November 5 – Reflected, Second Avenue

8 NAPOS BÉRLET: 2.490 HUF Elővételben – 500 db limitált!
Napijegy: 1.000 HUF elővételben/ 1.500 HUF helyszínen
A belépők a kis- és a nagyterembe is érvényesek, kivéve november 3-5.

Belépők kaphatóak: október 1-től október 26-ig a Dürer Kertben és a Butik Presszóban

További infók: http://www.facebook.com/event.php?eid=114251398672779