Ajánló: Part Fesztivál, Agárd (2010.07.28-08.01)

Idén nyáron a Velencei-tó partjánál, Agárdon is mozgolódás van. Mégpedig egy 5 napos fesztiválra látogathatunk el az évszak legemelegebb napjain!

A Part Fesztiválon elég széles zenei kínálat lesz jelen, így sok stílus kedvelői megtalálják a számításukat. Hip-hop és R&B vonalon mozgó világsztárok, mint Akon, Shaggy, Sean Paul, és rengeteg magyar is fellép a tó partján. Elég csak az Irie Maffiára, vagy a Sub Bass Monsterre gondolni.

Az elektronikus tánczene (house/trance/techno/progressive irány) kedvelőit is érdekelheti az esemény…

Ott lesz Mauro Picotto, John Dahlback, Inna, Tocadisco, D.O.N.S, és még sokan mások. A magyarok közül például Add2Basket és Garay is ott lesznek.

A Debut stage-en nem kisebb nevek lépnek fel, mint Danny Howells, Dave Seamen, Eddie Richards, Lee Buridge, Audiofly. Ők mind kivétel nélkül Nagy-Britannia neves progressive DJ-i, szóval a hatalmas buli minden este garantálva van!

Külön érdekesség, hogy lesz egy trance aréna is! Július 30-án és 31-én az alábbi fellépőkkel számolhatunk: Leon Bolier és Rank 1 Hollandiából, a magyarok közül pedig Tebron, Antoos, CoreProject is megfordulnak a pult mögött.
Ott találkozunk!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Egyre erősebb a lineup a Part fesztiválon Sorra jelentik be a szervezők az agárdi Part fesztivál fellépőit, és nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy elég erős lesz a felhozatal, akármelyik zenei stílust nézzük. Inna, Shaggy, Akon, Tha Alkoholiks, Def Squad, Laurent Wolf... És ez még csak a kezd...
Most már hivatalos: elmarad a Part fesztivál Már napok óta pletykálták, hogy gondok vannak a Part fesztivál körül, néhány online újság is megírta. Ettől függetlenül sokan bíztak abban, hogy mégis megrendezésre kerül a nyár egyik leginkább várt fesztiválja. De sajnos nem lett igazuk a reményked...
Minden napijegy mellé +1 ingyen a Part fesztiválon! Tegnap már egy gyorshír keretében beszámoltunk az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Part fesztiválról, ahol talán még Európában is egyedülálló lineupot hoztak össze a szervezők, főleg hogyha a hiphop részt nézzük. De most kivételesen nem a li...