Már csak két nap, és újra nyit Budapest legjobb nyitott partyhelyszíne!

Vagyis a ZP. Nem kell már sokat aludni azoknak, akik ott akarják eltölteni a nyarat, hiszen most szombaton, április 15-én nyitja meg kapuit a Zöld Pardon, ahol ezen a nyáron is kiváló koncertekre és bulikra számíthat a műkedvelő közönség.

Ráadásul a bevezetőben hazudtunk, legalábbis annyiban, hogy bár 15-e a hivatalos nyitónap, egy nappal korábban, 14-én már dübörögnek a hangfalak a ZP-ben! Ennek oka nem egy soundcheck, hanem a Tankcsapda koncertje. A debreceni ősrockerek nyitják meg tehát az idei szezont, még ha nem is hivatalosan.

Mert a hivatalos megnyitó napján Jamie Winchester fog zenélni, Kardos Horváth Jánossal kiegészülve. A klub színpad névre hallgató helyszínen pedig a Magashegyi Underground dolgozza majd meg a lábizmokat. De lesz itt majd még az elkövetkező napokban a teljesség igénye nélkül Copy Con, a PUF, Deák Bill Gyula, vagy az angol Dub Pistols.

Alább megtaláljátok a ZP nyitóhetének teljes programját, érdemes szemezgetni, hiszen mindenki megtalálhatja a neki tetsző koncertet.

Ápr. 14 (0. nap): Tankcsapda
Ápr. 15: Jamie Winchester, vendég: Kardos Horváth János; Klub színpad:
Magashegyi Underground
Ápr. 16: Copy Con
Ápr. 17: Barabás Lőrinc Eklektric
Ápr. 18: Pál Utcai Fiúk
Ápr. 19: Deák Bill Gyula
Ápr. 20: Zagar
Ápr. 21: Dub Pistols (UK)
Ápr. 22: Mystery Gang
Ápr. 23: Spring Reggae Jam
Ápr. 24: Supernem
Ápr. 25: Gonzó és Poniklo
Ápr. 26: Bikini

A koncertek minden este 20:00-kor kezdődnek!

További információkat a hamarosan megújuló zp.hu weboldalon találhattok!