Rock that ship!

Emlékszel a Spílerre, és a nagyon tuti koncertjelenetre benne? Ahol a közönség izzad, megy a stagediving, a zenekar gitárral ugrál, az énekes pedig extázisban üvölt? Ott bizony a The Subways játszik a színpadon, és egy kis szerencsével ezt az élményt most te is átélheted március végén az A38-on.

A The Subways már tavaly a Szigeten is megmozgatta az embereket, és ha képesek voltak erre fényes délután, akkor el lehet képzelni, mit művelnek majd a hajón. Igazi eszeveszett rock and roll banda ez, és a méltán híres Rock And Roll Queen című dalon kívül rengeteg ugrálós nótát tartogatnak még számunkra. Félelmetes energia van a vasággyal együtt is csak kb 50 kilós énekesben, végigpattog minden koncertet, ez pedig könnyen átragad a közönségre. Pláne, ha olyan zenekarok készítik elő a terepet, mint a Nemjuci (akik szintén játszanak néha The Subways dalokat), vagy a Nonverse.

Aki tehát egy kiadós rock diszkóra vágyik, az mindenképpen látogasson el az A38-ra március 30-án, nem fog csalódni, azt garantálhatom!