Ajánló: Bónusz Fesztivál @ SYMA Csarnok (2009. 08. 29.)

UPDATE (2009-08-29): Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy az elővételes és a helyszíni jeggyel gyaránt 2 ember mehet be a rendezvényre éjfélig. A rossz hír pedig az, hogy a Blank & Jones fellépés
sajnálatos módon elmarad.

Idén is megrendezésre kerül a nyár végének legnagyobb elektronikus zenei bulija, a Bónusz Fesztivál. A szervezők ezúttal sem tétlenkedtek, hihetetlen lineup-ot hoztak össze nekünk. A helyszín változatlan, rendelkezésre áll az „A” és a „B” csarnok is, és hát egy percig sem maradnak kihasználatlanul ezen az estén!

A kisebbik, „B” csarnokban üdvözölhetjük például Dave Clarke-et, Adam Beyer-t, DJ Rush-t, akik régi nagy húzónevei a techno szcénának. Ott lesz a német Gregor Tresher is, aki live act-tel készül az estére, és nemrég napvilágra került saját szerzői albuma is.

Az „A” csarnok fellépői között megtalálhatjuk a holland Ferry Corsten-t, aki a mai trance szcéna egyik szülőatyjának tekinthető, már egy jó évtizede tökéletesítgeti zenéi hangzásvilágát. A Blank & Jones duó történelme is a 90-es évek végén kezdődött, albumaik kezdettől fogva tele voltak jobbnál jobb számokkal, az utóbbi években pedig chillout albumokat is kiadnak. Hallhatjuk a cseh DJ hölgy, Lucca produkcióját is, akinek a szettjére egész jót buliztunk a Balaton Sound első napján is. A Booka Shade mögött két ember áll, és egy vadonatúj live show-t hallhatunk majd tőlük. Jön a Silicone Soul is, akiknek most jelent meg legújabb albumuk, reméljük mutatnak róla pár számot. A trance vonalat erősíti az osztrák Observer is, aki járt már párszor nálunk, és nem okozott csalódást.

A külföldi sztárvendégeken kívül fellép a szokásos magyar vonal is, közülük talán a Junkie & Hawky-t és az Yvel & Tristan-t tudnám kiemelni.

Az első ütemek már este 7-kor felcsendülnek, úgyhogy érkezzetek időben!

  • Időpont: 2009. augusztus 29.
  • Helyszín: SYMA Csarnok (A+B), Budapest, XIV., Ifjúság útja 2.
  • Fellépők: Ferry Corsten (NL), Booka Shade (D), Blank & Jones (D), Silicone Soul (UK), Lucca (CZ), Observer (A), Dave Clarke (UK), DJ Rush (USA), Adam Beyer (S), Joey Beltram (USA), Gregor Tresher (D), Philipp Straub (D), Chriss, Sterbinszky, Kühl, Yvel & Tristan, SanFranciscoBeat, Junkie & Hawky, Hot X, Budai, Collins & Behnam, Coyote, Igor Do’urden, DJ Newl.
  • Belépő: elővételben: 5800 Ft, helyszínen: 6800 Ft, VIP: 10000 Ft.
  • További infók: bonuszfesztival.hu

One thought on “Ajánló: Bónusz Fesztivál @ SYMA Csarnok (2009. 08. 29.)

  1. dori

    Isteni a felhozatal (pláne Ferry Corsten<3), a nyár tökéletes zárása lenne... sajnálnám kihagyni, de sajnos ilyen jegyárak mellett kénytelen leszek. Tetszik a szerző ízlése, remélem olvashatunk élménybeszámolót is a buliról;)

Comments are closed.