A Kill Bill sztárja filmet forgat a SZIN-en

A Szegedi ifjúsági Napok adja az egyik helyszínét Koltai Róbert új filmjének. Tehát senki ne higgye, hogy túl sokat ivott, ha augusztus 26. és 30. között, az újszegedi Partfürdőn egyszercsak meglátja Michael Madsent élő valójában, vagy sörözés közben Szabó Győző és Pindroch Csaba közé keveredik. Aki olcsóbb jegyet akar venni a SZIN-re, az július 19-ig még megteheti.

Londonban és Szegeden forgatja új filmjét Koltai Róbert. A készülő Magic Boys c. vígjáték külföldi és magyar sztárok egész sorát vonultatja fel: a hollywoodi filmekből, mások mellett a Kill Billből ismert, amerikai Michael Madsen mellett a Hegylakóban is játszó Adrian Paul, az angol popénekesnő, Jamelia, valamint Pindroch Csaba és Szabó Győző is főszerepet kapott a
magyar-angol kooprodukciós játékfilmben. A történet még nem végleges, de az biztos, hogy a sztárcsapat az újszegedi Partfürdőn is forgat, díszletként használva az akkor éppen zajló Szegedi Ifjúsági Napokat.

Bár július 1-től nő az ÁFA értéke, szervezők úgy döntöttek, hogy az első elővételes jegyidőszak lejártáig nem terhelik a jegy árát az új,  25%-os adóval. Július 19-től azonban a SZIN bérlet 12.000 forintról 14.100 forintra változik, tehát érdemes még most váltani bérletet.