Tom Noize lemezbemutató a Múzeumok éjszakáján!

Tom Noize neve ismerős lehet már hazai és nemzetközi szinten is. 21 évesen a Black Wonderful life feldolgozása bejárta a világot, majd New Mode néven a híres Depeche Mode számot, az Enjoy the silence-t is feldolgozta, amit szintén nemzetközi siker követett. Oroszország egyik legnagyobb sikerű válogatáslemezén olyan nevekkel szerepelt együtt, mint ATB, Paul Van Dyk vagy a Scooter. Remixet készített az orosz szupersztárnak, Avraam Roussonak az Amor című slágerére, amit már a hazai klubok is előszeretettel játszottak. Míg a dalok járták a külföldi útjukat, Tom Noize az egyik úttörője lett a liveact őrületnek. Fellépésein az elsők között szerepeltetett VJ-t, ezzel is utat mutatva az új generációnak. Első saját klippel 2007-ben jelentkezett, a Depeche Mode Strangelove című dalának feldolgozásával, melyet maga Tom Noize énekelt.

Ezt követte 2008-ban a Spinning, melyet a Vision-ből megismert Eszterrel (ST) készített közösen. A világon elsőként született dal a Spinning sportágról. Az átütő sikert bizonyítja, hogy Tom meghívást kapott Miamiba is, hogy a világ legnagyobb spinning eseményén is fellépjen.
A legújabb klip, a Get a rush azonban minden eddigi várakozást felülmúlt. A dal a hónap zenéje lett Anglia legnagyobb zenei magazinjában, a Future Music-ban, majd egy hónapra rá a Computer Music olvasói remixelhették a dalt a világ több mint 40 országában. Hazánkban a Spinning után a Get a rush is meghódította a VIVA televízió sikerlistáit, ahol kiemelt rotációban forog a dal február óta.

Innentől egyenes út vezetett ahhoz az angol lemezkiadóig, ahol Tom Noize immár számos nemzetközi sztárnak csinálhatott remixet, és ezzel meghódította az angol játszási listákat is. 2008-2009-ben már három remixe is szerepelt az angol DMC Club Chart top 10-es listáján (Damien S – Summerfeeling, Avatar One – Open Up, JJoy – Me to you). A Get a rush című dal 2009 márciusában indult el a világhírnév felé, a hónap végére pedig a 2. lett a DMC World Trance Chart-on Ferry Corsten után! Remixeit a világ legnevesebb DJ-i is pörgetik, mint pl. Ferry Corsten vagy Mr. Sam.
A szerzői lemezén ST mellett olyan hazai producerekkel is együtt dolgozott, mint Markanera, SanFranciscoBeat és Screw-Jay a Matthew Industry-ból.

Lemezbemutató DJ szett és live act, különleges vizuális és show elemekkel
Millenáris, 2009. június 20. 21.00 /Múzeumok Éjszakája/

Vendégek: Markanera, Nyitrai Eszter (ST), Nagy Adrienn, Regály György, Váradi Fashion Show
Vizualizáció: VJ Fixelem

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

mű és élvezet tökéletes éjszaka volt, tökéletes kivitelezésben. az ötödik, de az első, amikor minden a tervek szerint haladt, minden megvolt, kényelmesen, ácsorgás, rohanás nélkül, kis tömeggel. azt mondják a hírek, hogy a látogatottság idén - megint - rekordott ...
Múzeumok Éjszakája 2008 Immár ötödjére rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját az év leghosszabb napján, Szent Iván éjjelén. Eddig háromszor volt alkalmam elmerülni az budapesti éjszakai forgatagban, idén pedig letesztelem, hogy más magyarországi városokban hogyan is működik a ...
EperÖntet Epreskert, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Szikra mozi (nekem örökre az marad), Millenáris, Öntödei Múzeum - az idei múzeumi éjszaka. Egy éjszaka, amit soha nem tudok megunni. Megborzongat, hogy felszállva a földalattira a kocsi csupa karszalagos emb...