palota csak rád VÁR

egy évvel ezelőtt írta Pöttyös-Panka : „Tavaly ilyenkor egy új fesztivál indult Pannónia Fesztivál címen. Az ingyenes egynapos fesztivál volt, ismert magyar zenekarokkal. Úgy tűnik az egy év alatt felnőtt annyira a szervezőcsapat (vagy legalábbis úgy érzi), hogy 3 napos lett 2008-ra a rendezvény, és 3 sörnyibe kerül (975 HUF-ba).

az ideipannónia fesztivál, immáron a harmadik, +1 nappal bővült, a látogató pedig választhat, hogy 3 napos bérletet vált-e 2.100, vagy 4 naposat 2.600 forintért. napijegy nem kapható, de ha megnézem a zenei kínálatot, akkor nem is egy nap van amely akár a négyes bérlet árát is bőven megéri.

nem voltam még ezen a fesztiválon, de idén nagyobbikommal, barátaival és barátaimmal mind a 3+1 napra benevezünk.
szerencsés esetben számomra, aki ha több napról van szó, akkor a magyar zenékre tudom igazán jól érezni magam, szóval számomra ez a fesztivál maga lehet a tökéletesség.
ennek bizonyítására pedig nem kell több, mint magának a kínálatnak a végigböngészése. a program bontása kicsit zavaros, például a csütörtök 00:30cal véget ér, a péntek 02:10zel kezdődik, majd 01:10 és 00:30 jön és én csak hosszas szemlélődés után jöttem rá, hogy péntektől a napokat alulról felfelé kell olvasni, már ha az ember az idősorrendet is be akarja tartani. ha ez így marad, akkor már előre látom magunkat, amint pár pálinka után próbáljuk értelmezni a kezünkben lévő nyomtatott lapon álló események sorrendjét…

csütörtök: 

péntek:

szombat:

vasárnap:

a legnagyobb ajándék pedig a vasárnapot követő hétfő, ami, pünkösdi munkaszüneti nap lévén, tökéletes a regenerálódásra, egész napos alvásra és a fogadalomra, hogy soha többet sátor az én koromban!

One thought on “palota csak rád VÁR

Comments are closed.