Kiscsillag a Gödörben

A mára a legjobb hazai koncertzenekarok közé emelkedett Kiscsillag a budapesti Gödör Klubban lép fel. A közeljövőben új lemezzel előrukkoló zenekar régi és új számait december 19-én hallhatja a nagyérdemű.

Új hír a Kiscsillag háza tájáról, hogy a napokban kerül a világhálóra legújabb, karácsonyi aktualitással bíró „Légy szíves” c. szerzeményük, mely a zenekar honlapjáról, a www.kiscsillagzenekar.hu oldalról ingyen lesz letölthető.

„A lemez január utolsó hetében jelenik meg” tudtuk meg Lovasi Andrástól, a zenekar frontemberétől. „Ezen kb. 7-8 olyan dal szerepel, amit a zenekar már játszik koncerteken is – többek között az mr2 által játszott Van-e szándék, illetve a klipesített, Rátgéberrel felékszerezett Fishing on Orfű – de a kevéssé ismert darabok is tesztelhetők lesznek a mostani koncerten.”

A Kiscsillag előtt Félóra!, Sarvady Mátyás-Komarov Alekszandr: Placebo (tánc), utána Grand Hotel Budapest illetve Bekődisco. Jegyek kaphatók a Gödör Klub kávézójában és a www.vilagveleje.hu weboldalon. Jegyár elővételben 1600 Ft, a koncert napján 1900 Ft.