Újabb szupersztár Budapesten!

Beyoncé Giselle Knowles énekesnő, dalszerző, színésznő, táncos és divattervező. Pontosabban az
egyik legnagyobb csillag és nem csupán Amerikában vagy az R&B világában. 1981-ben született Houstonban, egy divattervező és egy eladó első gyermekeként.

Egészen kicsi korától már tánciskolába járt és szólista volt az egyházi kórusban. Mire tinédzser lett, már több mint harminc ének- és/vagy táncversenyt nyert meg. Természetesnek mondható, hogy ilyen előzmények után művészeti iskolákban tanult, ahol tovább fejleszthette zenei tehetségét.

A világ a Destiny’s Child tagjaként ismerte meg 1998-ban, de a szólókarrierje további magasságokba emelte. Filmszínésznőként is egyre sikeresebb, bár az első években vígjátékokban szinte csak „domborítania” kellett, a Dreamgirls című moziban már megmutathatta igazi tehetségét.

Társaival a lánybandában tinikként kezdték, hogy a tagcserékkel fűszerezett bő évtized alatt hat albumot, két remixlemezt és egy válogatást dobjanak piacra; 35 millió eladott koronggal és Grammy-díjakkal büszkélkedhessenek, s az egyik legsikeresebb amerikai női csapattá váljanak.

2001-ben kipróbálták magukat szólóban is, ami egyértelműen Beyoncénak sikerült a legjobban. Crazy in Love című dala hetekig vezette a legtöbb ország slágerlistáját, albuma milliószámra fogyott és besöpört érte minden díjat. Bár a Destiny’s Child tagjaival ezután is dolgoztak, 2005-ben egy fellépésen jelentették be, hogy már soha többet nem folytatják együtt.

Beyoncé ellenben folytatja szárnyalását, a napokban kerül a boltokba harmadik önálló albuma I Am… Sasha Fierce címmel, melyről az If I Were a Boy dal máris megkezdte menetelését a sikerlistákon.

Miért lényeges mindez számunkra? Mert 2009. április 29-én, 20.00 órától végre Budapestre érkezik az R&B egyik legnagyobb sztárja, hogy elkápráztassa a magyar rajongókat is. A hírek szerint fantasztikus show várható a Papp László Budapest Sportarénában; a hölgy énekhangja és rendkívüli előadói kvalitásai pedig egy szemernyi kétséget nem hagynak afelől, hogy felejthetetlen estére van kilátásunk.

Jegyek december 12-től kaphatóak a Ticketpro országos hálózatában.

5 thoughts on “Újabb szupersztár Budapesten!

  1. Még akár egy jó koncert is kisülhet belőle, főleg hogyha hoz valakit a családból (és nem a hugára gondolok).

  2. köpjenek le érte: nekem tetszik az új

  3. Bruce én ennek nagyon örülök! Jó érzés ilyen véleményt tőled olvasni.

  4. én meg leragadtam a T-shirt-ös számánál. az az övé volt, ugye? 🙂

Comments are closed.