Azzido Da Bass a Lollipop Factory vendége

Az ősz legnagyobb dobására készül október 18-án a Ráday Music Pubban a Lollipop csapata. A sztárvendég egyenesen Hamburgból érkezik, de színpadra áll még a Mizantrop, a Neo, Palotai, illetve Lollipop és Gumipop DJ-k.

Az elektro-tech-break szcéna egyik legnagyobb arca, Azzido Da Bass első alkalommal látogat Budapestre. DJ karrierjének kezdete a ’90-es évek közepére nyúlik vissza. Már korai időszakában elkápráztatta közönségét rendkívül egyedi keveréstechnikájával és azzal, hogy három bakelitlejátszó együttes használatával, a legújabb electro, breakbeat, techno és acid-house party-slágerek és dubok összemixelésével „élőben” produkált új számokat. A nagy áttörésre 2000-ben került sor, amikor a Dooms Night című, azóta már club klasszikussá vált slágere azonnal a brit lista 8. helyén nyitott. De a számból készült remixek is taroltak, a leghíresebbet Timo Maas készítette.

A nagyteremben fellép még a dunaújvárosi Mizantrop és egyetlen őszi fellépés erejéig a Neo is. Az együttes jelenleg új maxiját készíti és klipet forgat, de ezek az elfoglaltságok sem akadályozzák meg őket abban, hogy valamilyen meglepetéssel készüljenek a közönségnek.

A hangulat további fokozásáért pedig a Lolliopop DJ-k
(Killbert, Sakal, Blond’n’Bass) és maga Palotai mester, valamint a kisteremben
a Gumipop DJ-k a felelősek DJ Gasmannal az élen!

Mindenkinek ott a helye!

2008. október 18. szombat – Ráday Klub (IX. Ráday utca 43-45.)

Nagyterem 21.00-05.00

Mizantrop (live)

Neo (live)

Palotai

Azzido Da Bass

Lollipop DJs – Killbert, Sakal, Blond n’ Bass

Kisterem 21.00-04.00

Gumipop – Gasman, Mario Bros, Kitten Killers

Jegyek csak a helyszínen kaphatók

21h < 1500 huf, 22h-03h < 1900 huf, 03h < 900 huf