Kowalsky meg a Vega: új klip és lemezbemutató koncert

Elkészült a Kowalsky meg a Vega új klipje, amit az Otthon, édes otthon című dalhoz forgattak, hamarosan látható is a zenei csatornákon és műsorokban. Az együttes pénteken a debreceni Lovardában, 24-én pedig a Petőfi Csarnokban tartja Szemen szedett igazság című lemezének bemutatóját, illetve ünnepli ötéves fennállását.

„Egy budapesti szórakozóhelyen forgattuk az Otthon, édes otthon klipjét, és ismételten Tokay Péter rendezővel dolgoztunk.” – számolt be a részletekről Kowalsky. „Rövidebb volt, mint a múltkori, most 16-18 óra alatt végeztünk. A klip készítése folyamán törekedtünk az egyszerűségre, és ami a célunk volt, hogy meghitt, otthonos legyen, az sikerült is.”

A debreceni koncert főpróbáján már túl van a zenekar, ez alapján is állítják, hogy egy izgalmas, jó hangulatú fellépésre számíthatnak a Lovardába látogatók. A pecsás koncert főpróbája még arrébb van, de Kowalsky már pontosan tudja, milyen is lesz a buli a zuglói csarnokban.

„Összeállt a technikai háttér, azaz a fény, a hang, és a leadfalon vetítendő képek.” – árulta el az énekes. „A koncert két részes lesz, a közepén egy 2 perc 40 másodperces meglepetéssel kedveskedünk a közönségnek. Vendégként fellép a Billy Zone, illetve a Budapest éjjel című dalban Barabás Lőrinc trombitál. A bulit 6 kamerával rögzítjük, és a közeljövőben megjelenik DVD formájában.”

A pecsás jegyek elővételben már megvásárolhatóak az ismert jegypénztárakban, köztük a Ticket Express irodáiban 2500, valamint a koncert napján 3000 forintért.