MTV Icon harmadik felvonás

Talán olvastátok az előző bejegyzésemet az MTV Icon-ról. Aki mégsem, annak röviden elmesélem, mi is ez az egész: Az ötletgazdák kiválasztottak három híres, már-már legendaként is nevezhető zenekart, amelyek előtt méltón tiszteleghet a hazai és külföldi zenei élet egyaránt. Nem az „ikon” banda fog játszani, viszont az „ikon” dalait hallhatjuk majd vissza, de kicsit másként.

Nos, augusztus 2-án harmadik, egyben utolsó felvonásához érkezett az a nagyszabású rendezvény, amelyen most a szervezők a Tankcsapda zenekart állították ikonként.

Különböző ismert hazai zenészek fognak csapda dalokat előadni. A siófoki Coke Club strandon (volt Beach House) fellép a Roy & Ádám Trió, Für Anikó, a Ladánybene 27, a KFT, Zanzibar és még sokan mások. Előadónként két szám lesz hallható, persze csak is Tankcsapda dalok. De búsulni nem kell, hogy nem saját trackeket játszanak a zenekarok, mert így legalább megtudhatja mindenki, hogy milyen a kedvenc bandája más stílusban, előadásmódban. Persze ennek köszönhetően nem echte csapdás hangzás lesz, de éppen ettől lesz az egész érdekes.

A Tankcsapda zenekar tagjai egészen biztos, hogy a nézőtéren lesznek, hogy meghallgassák „magukat”. És Te ott leszel?