BalaTONE, avagy dagonyafeszt

Két napja azon imádkozom, hogy csak most, csak legalább ebben a négy napban ne essen az eső…nos, azt kell feltételeznem, hogy az Égiek nem hallották meg imáimat. Most kifejezetten örülnék, ha vaddisznó lennék, akkor ez maga lenne a földre szállt Paradicsom, legalábbis, ami a sártengert illeti.

Most indult csak be itt az élet, szimultán hallom az  egyik színpadot, meg a sajtósátor melletti nemértettemanevét rádió által sugárzott zenét, izgis. Közben meg koncentrálni kéne arra, amit ide firkantok, akarom mondani, pötyögök. Még izgisebb.

Amit ez alatt a nem túl sok idő alatt tapasztaltam az körülbelül a sár, a sár és a még több sár, de nem tudom, miért is hittem, hogy pont Zánkán nem lesz ez…Szomorú mindenesetre. Ahogy az is, hogy idei passtartót nem adnak ám a sajtósoknak (ha valaki mégis ilyent kapott, hát akkor az jól dugja el!), de segond, probléma megoldva, van nekem is, hehe.

Egy koncertre sikerült eddig elnézni, sátorverés és cuccbehordás után, a Kaukázusra, ilyenen se voltam még, mostmár legalább elmondhatom, hogy de, mégis.  Volt hangulat, nem is kevés, meg jó zene és minden, ami kell, úgyhogy semmiképp sem bántam meg, hogy ide tévedtem. Akadt, akit már abszolút nem zavart, hogy csak bokáig, avagy térdig merül-e a sárban, biztos a sör és hasonló alkoholos italok jótékony hatásának köszönhetően. (Lehet, hogy még én vagyok túl józan ahhoz, hogy engem érdekeljen, hogy hogy fog kinézni a szép tiszta cipőm? – azt hiszem nem lehet, hanem biztos)

Kaukázusról eljövet megnéztem a Fundango Waterjump-ot, jump-olás épp nem folyt, de a sánc ott áll már a Balaton partján. Bezzeg a nagyszínpad még épül…A trial bemutató helyszínén aktívan ment a tekerés, nézősereg is akadt.

Ugyebár az alkoholizálásra mindig lehet okot találni. Ha esik, azért iszunk, ha fúj, azért, ha a nap süt, annak örülünk egy pohár valami mellett, ha pedig felvettek minket, annak. Mert még itt a nagy fesztiválozás kellős közepette sem felejthetem el, hogy a ponthatárok azok bizony most derülnek ki, illetve, már ki is derültek. Újdonsült egyetemisták és főiskolások, lehet örülni !!!

Kedves Égiek! Ma már ment nektek a nap süttetése, nem lehetne, hogy holnaptól állandósítsátok??!! Nincsenek nagy igényeim, elég, ha a BalaTONE feszt helyszínén lesz ragyogó napsütés és 35 fok!

Utóirat: tegnap elszállt a net a sajtósátorban, ennek örömére ezt a bejegyzést csak ma (mármint pénteken) tudom feltenni…

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

BalaTONE-i helyzetjelentés 2. nap A BalaTONE második estéjén sem maradtak program nélkül a fesztiválozó fiatalok. Ahogy tegnap írtam Kowalsky meg a Vega, Beatsteaks, Zagar és a Tankcsapda nyújtott felejthetetlen estét. Persze a sort még folytathatnám. A nagy színpad előtt álltam, ...
Napsütés van, jó koncert van és ti, hol vagytok? Emberek! Hét ágra süt a nap! Végre, erre várt mindenki már legalább 2 napja! Miért ültök ti még mindig otthon a gép előtt, a helyett, hogy itt lennétek a BalaTONE-on és átélnétek, amiről én irkálok?! Úgy néz ki, az égiek mégis meghallották imáimat...
Kendőt a nyakra, irány Zánka! (1. rész) Az idei évben a Balaton partját megszállják a fesztiválok. A most érkező dupla ajánlóban a zánkai Balatone fesztivál műsorát vesszük górcső alá, két-két színpad műsorát átnézve, a szerző ajánlásaival. Természetesen nem kell egyetérteni, de az biztos,...