Goulasch Exotica koncert

Különös módon kezdődött ma a Goulasch Exotica koncert. Red Loungeba senkit nem engednek be, amíg nincs rend és fegyelem, így az együttes beállása alatt sincs lehetőség bemenekülni a tűző napról.

Jó fél órás csúszásban voltak, amikor az ajtóban feltűntek Kaszap Attiláék (brácsa) négyen. Kint elhúztak nekünk 4-5 nótát minden cécó nélkül, amivel lényegében elkezdődött a koncert a csapat felével. Igazi német turistának érezhettük magunkat, a 4 sudár legény nótáit hallgatva a Platensee partján állva.

A negyedik szám környékén sikerült beköltözni teljesen a sátorba és kezdetét vette az igazi koncert kiegészülve Jutasiékkal (DJ). Alig hittem a fülemnek, amikor felcsendült A zöldmartzi nótája. Egyrészt hurrá az energikus kezdetnek, másrészt húztam a számat az ének hangosításától, nagyon kevés kakaót toltak bele, minden egyes szóért küzdeni kellett az első sorban állva.

Második szám, a magyar népdalokat kizárólag reggae alapokra adaptáló Andoforo. Ezen a ponton indult be igazán a közönség, mindenki táncolt innentől a Balkan Bootleg Orkestra eklektikus funk-etno-drum and bassre épülő csujogatásaira.

Lehet skubizni a youtubeot, végig vették a teljes koncertet.