Beatbox Magyar Bajnokság ’08

A rendezvény maga tehát most szombaton, dátumra pontosan április 19-én lesz, a budapesti Merlin színházban (Bp. 1052. Gerlóczy u. 4.). A belépés este tízig ingyenes, úgyhogy érdemes korán érkezni. Már csak azért is, mert a verseny maga este hétkor kezdődik a bemutatkozó showcase-ekkel.

Ezt követik majd a párbajok, ahonnan egyenes ágon jutunk el a döntőig, ahol végleg kiderül, ki lesz 2008 legjobb beatboxere Magyarországon.

A zsűriben helyet foglal majd a kétszeres magyar bajnok és világbajnoki harmadik helyezett Revolution, a tavalyi győztes Döme, az eddigi bajnokságok főszervezője, MistaNoz, valamint a beatboxbattle.com főnöke, a világbajnokság főszervezője és a nemzetközi beatbox-közösség ikonikus alakja, Mr. Bee Low.

A rendezvényen a Magyar MTV forgat, és – hasonlóan az eddigi két évhez – DVD is készül a versenyről. Akit érdekel a hazai beatbox szcéna, annak mindenképpen kihagyhatatlan a buli, de az is jól érezheti magát, aki nem annyira járatos ebben a közegben. Ezt már most borítékolhatjuk: lesznek meglepetések.