Tyihííííííííííííííííííí, szerda!

Acdc korán reggel, azt a leborult szarrá tépett és ivott réz fán sátor leszúrócövekét. Jó reggelt lakótársak, nem kell fogmosás, meg ilyenek. Szakad szét a fejem, lüktet, elfeküdtem durván az oldalamat, vagy valaki más feküdte volna el? Oda se neki, kell egy hét együttlét, csak ebből a napból legyen még vagy hat6! (fogadás karszalag, ha valaki végre levenné… )

Nagyon nagyon durva első nap van megettem, vannak veszteségek( egy darab digitális fényképezőgép,hvg-nél ottfelejtve, tényleg nagyon sajnálom!) bejött képbe apuska, tényleg Tamás az arc, annyira olyan amilyen, volt tánc reggelig, de nem átallom elmondani, hogy kettő egész óra kellett ahhoz, hogy aklimatizálódjak, szerintem nagyon komoly volt átállni, gyalogoltam sokat, mentem mintha kötelező lenne, pedigcsak szigetlakó vagyok, de mindenhova be tudok csúszni, úgy rendesen igazán.

Világzenein Susheela Raman brutálisan nőként kezd el érdekelni, (mi lesz még ebből, Te sziget?) már a második percben magával ránt,agy kiborul, zene csak van, sajnos csak az utolsó negyed órát csípjük el belőle, mert megnéztük Therapy?!..l., kár volt, na mindegy, azért nagyon kár volt mert csak ordít ezerrel, meg mintha csak öldmeganyádozna…

És lejön Robert Plant, a színpadra olyan zenével, hogy elszégyellem magam, amiért nincs közöm hozzá, már a nagyon sokadik sör után megránt persze, mint a reggeli metálos srácok akik észídiszít hallgatnak fél kilenckor, de elfogadom őket, mert élek a toleranciámmal… és az is valami más, ami nem popzene, kuriózum, valahonnan máshonnan…

És a koncerteken kívül jelentem itt vannak az arcok, akik vetítenek, karaokiznak, meg az egyik mondta, hogy bevezeti a sátramba az intenetet, ha szeretném, mondtam, ma jöjjön, de eddig nem jött, megvárom. Ugyanezen srác azt mondta két nagyon durva dolog van a szigeten…240 az euro. 320a sör… mondtam meghívom egyre, persze semmi probléma nem maradt.

És be vagyok mindenfajta tudatmódosító dologgal módosítva, hagyjatok békén. A Manu Chao miért nincs itt? Persze lehet hogy ennyi erővel az is kimaradt volna az első napról.

Tyihíííííííííííííííííííííííííííííí!

3 thoughts on “Tyihííííííííííííííííííí, szerda!

  1. Taper Harley

    Ha kimegyek engem is meghívsz egy sörre,ígérem én is vissza!!320 egy kori???őőő akkor majd vastag tárcával indulok neki,talán..

  2. FENTE LEVENTE

    Szia kedves nedves, bőséges, ékes „papprita”-Olyan erős vagy akárcsak a magyar paprika.

    TESTEDNEK RUHÁJA TAKARJA SZÍVEDNEK AJTAJÁT,CSAK NÉZEL KI ABLAKÁN ÉS MAGADBAN LÁTOD A VILÁG ROMLÁSÁT.SZÓM LÁSS ÁT,HOGY MONDAT LEGYEN BELŐLED,MOST ITT VAN EGY KIS ELŐLEG.

    (FENTE LEVENTE)

Comments are closed.