Koncertet az embereknek – Kiscsillag az Akváriumban április 19-én

A világhírű Kiscsillag zenekart valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, aki már életében legalább egyszer járt a ZPben, vagy betévedt valamelyik fesztiválra az ország bármely pontján. Ellenben a helyszín, ahol a srácok fellépnek 19-én, sokaknak még új lehet: az Erzsébet téri Akvárium Klub. Többekkel egyetemben én is ekkor fogok először belépni erre a helyre és, hogy mit várok az “új Gödörtől” és magától az estétől, azt a hajtás után elmondom.

Sajnos az előző pesti Kiscsillag koncertre nem tudtam elmenni (aki hasonlóan járt, elolvashatja Csingasz beszámolóját erre), azonban örömmel konstatáltam, hogy csak alig három hetet kell várnom az újabb budapesti bulira. A Kiscsillag az a zenekar, akiknek koncertje mindig garancia egy jó bulira. Itt most nem csak arra gondolok, hogy az ember a jó dalok miatt szórakozik kiválóan, hanem ezekből a néha cseppet sem fiatal, ellenben egy hangyányit jobban öltözött úriemberekből árad a jókedv, élvezik, amit csinálnak. Sosem volt még olyan, hogy unatkoztam volna Lovasiék buliján, gyakorlatilag minden ilyen esemény után döbbenek rá, hogy már megint annyira jól szórakoztam, hogy öt percnek tűnt az egész este. Az pedig kétségtelen, hogy az ősszel megjelent Néniket a bácsiknak! lemezükkel (ha lehet) még magasabbra tették a lécet, mint eredetileg volt. Eddig úgy tűnik, simán átugorják, de biztos vagyok benne, hogy nem elégszenek meg ennyivel.

A Kiscsillag is először lép be 19-én este az Akvárium ajtaján, csakúgy mint én. Szégyen – nem szégyen, amióta megnyitott az új klub (majdnem másfél hónapja), még nem sikerült bejutnom oda. Kérdezősködtem sokat azoktól, akik már jártak ott, hogy ők hogyan látják az új helyet: kaptam sok jó, és sok rossz észrevételt is. Panaszkodtak arra, hogy bent még mindig építkeznek és eközben hogyan lehet koncertet tartani, közben pedig dicsérték, hogy mekkora ötlet a mosdók bejáratát áttenni a másik oldalra. Igazából nem szeretnék előre ítélkezni a klub felett, azt hiszem, bármiféle változásokkal kapcsolatban csak egy a fontos nekem: legyen meg ugyanaz a feeling, amikor belépek a klubba, mint jó pár évig, amikor még máshogy hívták ezt a helyet.

Két szempontból fog tehát vizsgázni nálam a jövő csütörtök este: az egyik, hogy a Kiscsillag vajon még mindig rettentő jó bulit tud-e adni (efelől kétségem sincs), a másik pedig, hogy az Akvárium méltó utódja lesz-e a Gödörnek (ez ügyben pedig nagyon bizakodó vagyok).

Jegyek elővételben 1500 forintos áron kaphatóak az Akvárium jegypénztárában és az InterTicket irodáiban, a koncert napján pedig 2000 forintért a helyszínen (feltéve, ha marad még aznapra).

További infók a koncert FB-oldalán: https://www.facebook.com/events/328598803854288/

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Márciusban Szelesnek áll a világ – Új Kiscsillag album és leme... 2011 novembere után Lovasiék új, sorrendben a negyedik Szeles című albumukkal jelentkeznek idén márciusban. A zenekar fb oldaláról eddig mindössze azt lehetett megtudni, hogy „szép is lesz meg jó is, ami együtt különösen nehéz." Producere az a Tövish...
szőrös szívek éjszakája mint azt a beharangozók ígérték március 14én este 10 óra után nem sokkal színpadra lépett a világhírű Kiscsillag zenekar és bemutatta második albumának válogatott dalait. a koncerten megtudhattuk, hogy a fiúk - többségének - mellkasa szőrös, Péter...
Feszt!Eger Fesztivál – Csakazértis zene! Két felkiáltójel a címben, nézzük is mit takar mindez! Egy fesztivált, amely már második alkalommal kerül megrendezésre. Így ne érezd úgy, hogy nem vagy igazi fesztiválarc, ha még nem hallottál róla. A helyszín romantikus, szélvédett és tényleg minős...