5 Tavaszköszöntő Márcusi Zenés Program

Éled a természet, viszonylag sok munkaszüneti nap, húsvét és színes programok; csak néhány fontosabb pont, melyek miatt egy igencsak kivételes hónapnak ígérkezik március.

kép: MOPOP.de

Forest Swords @A38

A 2023-as INOTA Fesztivál után Budapestre is visszatér az ambient és kísérleti zene egyik éllovasa. Bár legfrissebb anyagára október 20-ig várat még a Ninja Tunes, az értékes diszkográfia szépségeiből az A38 hajó közönsége is kapni fog.

Facebook-esemény
Jegyek


Joep Beving @Magyar Zene Háza

Nemcsak a Zene Háza, de az egész hónap egyik legszebb és nyugtatóbb koncertjének ígérkezik Joep Beving zongoraestje. A holland zeneszerző a világ egyik leghallgatottabb zongoristája a világon, ezt is bizonyítja, hogy az este teltházas lett, viszont a Magyar Zene Háza felfedező bérletének köszönhetően a jelen koncerten kívül az április 17-i The Necks koncertje is megtekinthető a jegy megváltásával.

Facebook-esemény
Felfedező bérlet
Link


Macky Gee @Akvárium

Akik a nyugodalmas zenék helyett/mellett táncra perdülnének/megőrülnének, azoknak a Bladerunnaz programkínálatát ajánljuk, azon belül is a március 16-i jump up-estét, melynek headlinere a stílus legnépszerűbb képviselője, Macky Gee. A nemzetközi fellépősor itt viszont nem ér véget, ugyanis a brit nagyágyú mellett Tsuki, Basstripper és Kara fogja megmozgatni a hosszúhétvégén megfáradt lábakat.

Facebook-esemény
Jegyek


KAS:ST @Akvárium

Az Akvárium NagyHalljában és az elektronikus zenénél maradva ajánljuk figyelmetekbe KAS:ST buliját, akinek határfeszegetései nemcsak zenéiben tükröződik, de vizuálisan, klippjeiben is leképeződik.

Facebook-esemény
Jegyek


Astrix @Cinema Hall

Reggelig tartó pszichedelikus csapatás csütörtökön? Nyugodtan! Ugyanis, a modern psytrance és goa koronázatlan királya március 14-én (munkaszüneti nap előtt) tér vissza ismét a magyar fővárosba.

Facebook-esemény
Jegyek